HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Konu Yararlı Eywallah
Fakat illa kurmasını bilmeyen olacaktır onlar demeden videolu şekilde konuya eklersen iyi olur.
Fakat illa kurmasını bilmeyen olacaktır onlar demeden videolu şekilde konuya eklersen iyi olur.
sende dahilsin dimi bilmeyenlereKonu Yararlı Eywallah
hee genç öyle evet afferin sana beni unutmuyorsun eyvallah.
sende dahilsin dimi bilmeyenlere
Birde şu offline Shop la yan menüyü eklemeyi kurmayı anlatsan 10 numara olur. Sistem içinde teşekkürler
Konu Yararlı Eywallah
En yakında zamanda ekleyeceğim.Yararlı oldu ise ne mutlu bana amacımız kaliteli hizmet.
Birde şu offline Shop la yan menüyü eklemeyi kurmayı anlatsan 10 numara olur. Sistem içinde teşekkürler
Yan menü eklemek kolay aslında anlatayım sorun yokta ona butonlar eklemek sıkıntılı işin açıkcası bende her istediğim butonu ekleyemıyorum oraya hata alıyorum beceremiyorum demek daha dogru olur aslında.Sadece kısayol u dersen yaparım ama butonları eklemek gerçekten zor
offline shop anlatımı gerçekten çok uzun sürebilcek bir konu olduğu için boş bir zamanımda düşünülebilir fakat söz veremem
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)