romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

WMCP Güncel Sürüm 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan webmeric
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 335
  • Görüntüleme Görüntüleme 68K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Eğer yanlış yapmadıysam dediğin şekilde yaptım ama bu sefer temada stil bozukluğu oldu ve erorlogda farklı hatalar var.
a4snNGcuRLKURjvcPeTdsQ.png

wmcp sisteminin anadizinde ki indexi not defteri ile açınız

aratın
Kod:
require_once(WM_settings/WMayar.php);
değiştirin.
Kod:
require_once('WM_settings/WMayar.php');
yapınız sorun düzelecektir. hata vermeyecektir.
hata sebebi tırnak işareti kaynaklıydı diye biliyorum. bir kontrol ediniz. :D önce ki yorumlarımda da bahsetmiştim bundan.
kolay gelsin.

Eğer yanlış yapmadıysam dediğin şekilde yaptım ama bu sefer temada stil bozukluğu oldu ve erorlogda farklı hatalar var.
a4snNGcuRLKURjvcPeTdsQ.png
yanlış yapmışsınız ben wmcp nin hemen içinde ki index.php de ki kodu değiştirin dedim siz farklı bir yeri değişmişsiniz.
direk 3 satırda benim dediğim kod.
ayrıca index.php 103 satır sizde farklı satır sayısı...

yanlış yapmışsınız ben wmcp nin hemen içinde ki index.php de ki kodu değiştirin dedim siz farklı bir yeri değişmişsiniz.
direk 3 satırda benim dediğim kod.
ayrıca index.php 103 satır sizde farklı satır sayısı...
teşekkürler yanlış dosyaya bakıyormuşum düzelttim eror log falan kalmadı adamsın :D

Arkadaşlar hangi paneli kurarsam kurayım " Gateway Timeout " hatasını alıyorum. Çalışan wmcp panelimide bozdum crypto şifre güncellemesi yaparken. Şimdi wmcpde de bu hatayı almaya başladım ne yapabilirim sizce ? WM_database.ayar.php yi yaptım başka nereyi doldurmam gerekiyor ? Yardımcı olurmusunuz ? @lordsas yardımcı olurmusun hocam ?

Arkadaşlar hangi paneli kurarsam kurayım " Gateway Timeout " hatasını alıyorum. Çalışan wmcp panelimide bozdum crypto şifre güncellemesi yaparken. Şimdi wmcpde de bu hatayı almaya başladım ne yapabilirim sizce ? WM_database.ayar.php yi yaptım başka nereyi doldurmam gerekiyor ? Yardımcı olurmusunuz ? @lordsas yardımcı olurmusun hocam ?
hhım bilemiyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri