- Konular
- 43
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 4h 28m
- Reaksiyon Skoru
- 85
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 99
- MmoLira
- 501
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Eğer yanlış yapmadıysam dediğin şekilde yaptım ama bu sefer temada stil bozukluğu oldu ve erorlogda farklı hatalar var.
wmcp sisteminin anadizinde ki indexi not defteri ile açınız
aratın
değiştirin.Kod:require_once(WM_settings/WMayar.php);
yapınız sorun düzelecektir. hata vermeyecektir.Kod:require_once('WM_settings/WMayar.php');
hata sebebi tırnak işareti kaynaklıydı diye biliyorum. bir kontrol ediniz.önce ki yorumlarımda da bahsetmiştim bundan.
kolay gelsin.
- Konular
- 127
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 1mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 331
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 199
- MmoLira
- 3,205
- DevLira
- -19
yanlış yapmışsınız ben wmcp nin hemen içinde ki index.php de ki kodu değiştirin dedim siz farklı bir yeri değişmişsiniz.Eğer yanlış yapmadıysam dediğin şekilde yaptım ama bu sefer temada stil bozukluğu oldu ve erorlogda farklı hatalar var.
![]()
direk 3 satırda benim dediğim kod.
ayrıca index.php 103 satır sizde farklı satır sayısı...
- Konular
- 43
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 4h 28m
- Reaksiyon Skoru
- 85
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 99
- MmoLira
- 501
- DevLira
- 0
teşekkürler yanlış dosyaya bakıyormuşum düzelttim eror log falan kalmadı adamsınyanlış yapmışsınız ben wmcp nin hemen içinde ki index.php de ki kodu değiştirin dedim siz farklı bir yeri değişmişsiniz.
direk 3 satırda benim dediğim kod.
ayrıca index.php 103 satır sizde farklı satır sayısı...

- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 8 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 112
- DevLira
- 0
Arkadaşlar hangi paneli kurarsam kurayım " Gateway Timeout " hatasını alıyorum. Çalışan wmcp panelimide bozdum crypto şifre güncellemesi yaparken. Şimdi wmcpde de bu hatayı almaya başladım ne yapabilirim sizce ? WM_database.ayar.php yi yaptım başka nereyi doldurmam gerekiyor ? Yardımcı olurmusunuz ? @lordsas yardımcı olurmusun hocam ?
- Konular
- 127
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 1mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 331
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 199
- MmoLira
- 3,205
- DevLira
- -19
hhım bilemiyorum.Arkadaşlar hangi paneli kurarsam kurayım " Gateway Timeout " hatasını alıyorum. Çalışan wmcp panelimide bozdum crypto şifre güncellemesi yaparken. Şimdi wmcpde de bu hatayı almaya başladım ne yapabilirim sizce ? WM_database.ayar.php yi yaptım başka nereyi doldurmam gerekiyor ? Yardımcı olurmusunuz ? @lordsas yardımcı olurmusun hocam ?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)