- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 2 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 7
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Tesekkurler
- Konular
- 3
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1d 11h
- Reaksiyon Skoru
- 22
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 9 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 96
- MmoLira
- 1,151
- DevLira
- 0
Kurulumu doğru yaptığımı düşünüyorum fakat sanırım hostingimden dolayı problem yaşıyorum.Admin panele giriş sağlarken kullanıcı adı parola doğru olasına rağmen işlem gerçekleştirilmiyor.Yanlış girdiğim zaman parola yanlıştır uyarısı yaşıyorum.Bunu hem sizin paylaştığınız panelde hemde Durablee panalde oldu.Büyük ihtimal hosting bazı yetkileri kapatığı, bir çözüm yolu sunma şansınız var mı ?
Hosting şirketinizle iletişime geçin olumlu dönüş sağlanmaz ise free yada farklı bir hosting'de deneyin sonuç olumlu ise yapılacak tek şey hosting şirketinizi degiştirmek olucaktır.
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 4 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 15
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
panel temalarında aktif edince sıkıntı yasıyorum sıralama yada giriş yap diyince csslere ulasamıyor csslere view sourcede cektiği yere tıkladıgım zaman sürekli kısır döngüye giriyor
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 4 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 15
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
sorun şu cssleri ve clasları cekemıyor anasayfada karaktere tıklayınca xxxx.com/karakter/ sayfasına gidiyor developer tools'dan baktıgımda cssleri ve jsleri cekmıyor link href xxx.com/karakter/style.css olarak gozukuyor ben oradan link href xxx.com/style.css tarzında yaptıgım zaman cssler gelıyor 2. de siteden giriş yapılmıoyr, kayıt olunmuyor
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)