BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

WMCP Güncel Sürüm 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan webmeric
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 335
  • Görüntüleme Görüntüleme 68K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Beklemedeyiz hocam pusudayız :)

Arkadaşlar farklı bir yerden indirdim paneli fakat şöyle bi sorun var nedense üye girişi yapılmıyor. Sorunsuz çalışıyor panel ama siteden üye girişi yapılmıyor şifre yanlış diyor sürekli?

kardeş yükleyen arkadaş yanlış yüklemiştir sana veya aktarırken eksik ve ya bozuk gitmiştir ben sana bu gece kendimin kini yükleyeyim sen onu kullan.

@webmeric; kardeşim şu temalara da el atmayı unutma onlarda önemli hatta bunlarla beraber toplu bir link ver. ben silinmesin diye de kendime kopyalarını alacağım.

yeni güncellemeler varsa da bekleriz yani

Genel Herkese
unutmadan web panelinizin databasesini (veritabanını) hostinginize kurunuz! %500 daha hızlı açılır siteniz oyunu da yormaz. bilginize. :D

Buyurun Benden Olsun

indirmek yerine dosyayı tarayıcı ile açıyorsa alttakini uygulayın.

buraya yazısına tıklayın orada wmcp.rar var ona sağ tıklayıp farklı kaydet diyin bu sefer indirecektir.
bazen tarayıcılar rar dosyasını indirmek yerine açmaya çalışabiliyor.

Arkadaşlar paneli sorunsuz kurdum fakat kullanıcı bölümüne girmiyor. Örneğin giriş yapıyorum. Kullanıcı Paneline tıklayınca ana sayfaya atıyor. Var mı bilgisi olan?

Teşekkürler.

Ne zaman güncellenicek ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri