YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

WMCP Güncel Sürüm 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan webmeric
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 335
  • Görüntüleme Görüntüleme 68K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

şu account.sql hatasını bi çözseniz

account.sql hatası derken ? rardaki sql cpanel içindir. ben cpanele kurmanızı tavsiye ediyorum daha hızlı çalışacaktır.
eğer illede ben oyun veritabanına kurucam diyorsanız InnoDB türünü MyISAM olarak değiştirin.

account.sql hatası derken ? rardaki sql cpanel içindir. ben cpanele kurmanızı tavsiye ediyorum daha hızlı çalışacaktır.
eğer illede ben oyun veritabanına kurucam diyorsanız InnoDB türünü MyISAM olarak değiştirin.

Kurulum yaptım, gayet sorunsuz. Teşekkürler.

Kurulum yaptım sorunsuz çalıştı teşekkürler kendi index tasarımımı nasıl uyarlarım acaba ?

Tamamdır sorunsuz kurdum teşekkürler :D

SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user ''@'localhost' (using password: YES) hatayı çözebildiniz mi hocam..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri