Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

WMCP Güncel Sürüm 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan webmeric
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 335
  • Görüntüleme Görüntüleme 68K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

sen varya harbi diyorum, forumdaki çoğu kişiye argo kelime kullandırtmaya teşfik eden bir üye tipisin.. Yani üyeleri sınamak için senin gibileri mi salıyorlar üstümüze ?

Gidip hostingerden ücretsiz hosting alıyorsunuz sonra gelip bana bu panel niye yavaş yeaaaa diye atarlanıyorsunuz. Ben sizin gibi kullanıcıları düşünürekten hostingerde bile artık hızlı çalışıyor diyorum . Senin dediğin laflara bak.

Bazı fonksiyonlar hostinger gibi ücretsiz veya neredeyse ücretsize verilen hostinglerde yavaş çalıştığı için o fonksiyonları değiştirerek , gene her yerde hızlı kullanmanız için düzenli bir hale getirdim. WMCP nin eski sürümü php nin güncel sürümleri ile oluşturulduğu için, hostingden hostinge fark oluyor. Yani siz gidip piyasadaki en güncel hostingi veren bu işi iyi yapan birinden alır iseniz hostinginizi paneli de o kadar iyi kullanırsınız. Ama gidip hostingerden alıpta yeaaa bu panel niye yavaş dersen, şu an söylediklerimi az bile bil.

Gerçekten iyiliğinizi düşünürekten hostingerde bile hızlı hale getirdim diyorum. Kıymet bilmiyorsunuz.

Bu arada Allah razı olsun "Neyse ortada emek var emeğin için teşekkürler" yorumun için çok teşekkür ediyorum.
emeğin için Allahrazı olsun yeahhhhhhhh :D

Arkadaşlar 2 3 sorun kalmış, onlarıda müsait olduğum bir zaman düzeltip sorunsuz bir panel yapmayı düşünüyorum.

Siz bana Sorunları yazın, ben halledicem

En çok gelen sorun : Kayıt olma sorunu o halledildi

Hata ! E-posta Adresiniz test@ornek.com şeklinde olmalıdır. hatasını nasıl düzeltebilirim yada güncel dosyası varmı usta elinde

Eline emeğine sağlık

hocam detaylı kurulum anlatırmısınız lütfenn

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri