noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

WMCP Güncel Sürüm 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan webmeric
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 335
  • Görüntüleme Görüntüleme 68K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Epin sistemi yokmu bu panelde @webmeric

arkadaşlar bu filesle ilgili garip bir sorun yaşıyorum kullanan bir iki arkadaşa sordum aynı sorunu onlar yaşamıyor yanlız ben bunu 2 serverda gördüm
sorun şu sohan dagı , orman ve kızıl orman bölgelerine ışınlanınca oyundan atıyor
bunun için yaptıklarım map alowlar 126 idi onları 252 yaptım olmadı doysaları degiştirdim yine olmadı map ların
herşeyini kontrol ettim yine olmadı filesi sildim tekrar yükledim yine olmadı mapları sildim başka bir filesten aldıklarımla degiştirdim yine olmadı
atladıgım bir yermi var anlamadım saçma sapan bir sıkıntı okadar ugraştım ki
atladıgım bir yer ola bilirmi diye düşünüyorum sizden en azında öneri istiyoru belki benim atladıgım bir yer ola bilirmi diye şimdiden teşekkür ederim

not ilk verilen exe ili bu sorun olmuyor yapılan sonraki düzenlemerden akynaklanıyor aynı soruna 2 serverda rasladım çözümünü bilen varsa yazarsa onuda halledelim

beyler server eklede hata alıyorum özelden yardımcı olacak mesaj atabilir mi lütfen

Server Eklemede Hata Var

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri