C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

#Benim Görüşüm..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JusTic4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 341

JusTic4

Level 2
Üye
Konular
9
Online süresi
56m 46s
Reaksiyon Skoru
6
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 10 Ay 10 Gün
Başarım Puanı
60
MmoLira
15
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Selamun Aleyküm Turkmmo ailesi ;

Uzun yıllar metin2 oynadım belki 10 sene veya fazla.. Aynı şekilde aradan sonra tekrar oynamak icin Elym2 sunucusunu seçtim çünkü TR ye girdiğimde Lycan gibi bir sacmalık farkettim ve daha bir sürü gereksiz değişiklik.

Elym2 ye girdiğimde cok kalabalık olmasada en kalabalık olan server olduğu acık ortada. Ancak bırakan cok fazla olmuş anladığım kadarıyla..

Şimdi benim görüşüm şöyle ;

Mevcut piyasaya Moba tarzı oyunlar hakim güzel veya kötü konumuz bu değil. Daha iyi grafik anlamında daha iyi detay anlamında metin2 ye fark atmış bir çok oyun mevcut. Şuan hala oyuncusu varsa bunun %80-90 kadarlık kesmini biz gibi eski oyuncular oluşturuyor.

Linux/Windows server güvenliği ve uzmanı olarak calısmaktayım
. Vakit kaldıkca oyun oynamayı cok seviyorum.. Mesela ben arkadaşımla birlikte oynuyorum oda eski bir metin2 oyuncusu güzel muhabbet ve ortam var kafa dağıtmak icin birebir. Tanıdığınız eskiden metin2 oynayan arkadaşlarınız varsa davet edin hep birlikte oynayalım daha zevkli olsun..

İyi oyunlar / İyi Forumlar..

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Temennileriniz için teşekkürler. İyi forumlar :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri