- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 6 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 15
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
detaylı okumadınız sanırım, (sınırsız banın kalkmadığı cezanın düşürülmediği ) taktirde gerekli işlemin başlıyacağını söyledim şuan herhangi bir yasal süreç işlemi yok sadece bekliyorum sınırsız ban kalkıcak mı ceza düşürülecek mi, ona göre yasal süreç baslıyacaktır. güzel güzel anlattım durumu verilen cezanın çok ağır olduğunu ortada abartı bir hakaretin olmadıgı şiddetli bir suç içeriği olmadığını belirttim dedıgım sekıl ezık vesaire günlük hayatta kullanılan hakaretlerde bulundum kesinlikle 2022 gerektirmiyor Hırsız sucunu itiraf etmiş 2019 ban yemiş ana bacı küfür eden şahıs ortada ne kitap ne kabile bırakmış . 2017 ban yemiş ..ben 6-7 ay önce ban yedim.. cezanın düşürülmesini istedim anlayış bekledim . ayriyetten, verilen sözler, son videonun işleme alınmaması sorunun çözüldügü son ceza işlemi sahibiylede görüştük pm attık hersey hall oldu Diğer 2 ceza devam etsin videonunda kaldırılmış olması sınırsız banın kalkmasını temenni ediyorum bu durum herşeyi açıklıyor. gerekli konusmalarda mevcut özürümüzü diledik iş çözüldü sınırsız banın kaldırılması diğer 2 cezanın devam etmesini temenni ediyorum hesap açılsın ne ezik deriz ne sg deriz velet vesaire sonucta bu savas oyunu en azı bile yaşanmayacaktır kimse üzülmesin kalpler kırılmasın anlayış bekliyorum çözüme kavuşturalım @admin;
Son düzenleme:
- Konular
- 18
- Reaksiyon Skoru
- 106
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 6 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
detaylı okumadınız sanırım, (sınırsız banın kalkmadığı cezanın düşürülmediği ) taktirde gerekli işlemin başlıyacağını söyledim şuan herhangi bir yasal süreç işlemi yok sadece bekliyorum sınırsız ban kalkıcak mı ceza düşürülecek mi, ona göre yasal süreç baslıyacaktır. güzel güzel anlattım durumu verilen cezanın çok ağır olduğunu ortada abartı bir hakaretin olmadıgı şiddetli bir suç içeriği olmadığını belirttim dedıgım sekıl ezık vesaire günlük hayatta kullanılan hakaretlerde bulundum kesinlikle 2022 gerektirmiyor Hırsız sucunu itiraf etmiş 2019 ban yemiş ana bacı küfür eden şahıs ortada ne kitap ne kabile bırakmış . 2017 ban yemiş ..ben 6-7 ay önce ban yedim.. cezanın düşürülmesini istedim anlayış bekledim . ayriyetten, verilen sözler, son videonun işleme alınmaması sorunun çözüldügü son ceza işlemi sahibiylede görüştük pm attık hersey hall oldu Diğer 2 ceza devam etsin videonunda kaldırılmış olması sınırsız banın kalkmasını temenni ediyorum bu durum herşeyi açıklıyor. gerekli konusmalarda mevcut özürümüzü diledik iş çözüldü sınırsız banın kaldırılması diğer 2 cezanın devam etmesini temenni ediyorum hesap açılsın ne ezik deriz ne sg deriz velet vesaire sonucta bu savas oyunu en azı bile yaşanmayacaktır kimse üzülmesin kalpler kırılmasın anlayış bekliyorum çözüme kavuşturalım @admin;
''Gerekli işlemi başlatmak'' cümlesini davacı olmak olarak kabul edersek herhangi bir suç duyurunda dosya masraflarını ödeyeceğini, karşı tarafın sadece ''istenirse'' logları göndereceğini hatırlatmak isterim. İlk değilsin son da olmayacaksın ama insanlara küfür etmek, hakaret etmek ve daha sonra burada sütten çıkma ak kaşık gibi gelip sözde işlem başlatmak gibi tehditlerin bir şey ifade etmez emin ol. Ama sana bir tüyo vereyim maximum 1 yıla açılır hesabın çünkü burası Elym2.
- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 6 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 15
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
''Gerekli işlemi başlatmak'' cümlesini davacı olmak olarak kabul edersek herhangi bir suç duyurunda dosya masraflarını ödeyeceğini, karşı tarafın sadece ''istenirse'' logları göndereceğini hatırlatmak isterim. İlk değilsin son da olmayacaksın ama insanlara küfür etmek, hakaret etmek ve daha sonra burada sütten çıkma ak kaşık gibi gelip sözde işlem başlatmak gibi tehditlerin bir şey ifade etmez emin ol. Ama sana bir tüyo vereyim maximum 1 yıla açılır hesabın çünkü burası Elym2.
dostum ben banımı açın demiyorum ki suçum yokda demedim nerden sütten çıkma ak kaşık olduğunu anlıyorsun ?herşeyi açıkladım yaptığım hakarete nazaran zaten açıklamışım abartı şiddet içerikli bir durum olmadığını dıer oyunculara nazaranda zaten karşılaştırmışım bazı oyunculara gore ornekde vermişim zaten adil olmadığını 2022 yıl süresinin çok ağır oldugunu söyledim, cezamı düşürün dedim, 2 cezanın devam etmesini söyledim sen burda nerden sütten çıkma ak kaşık anlıyorsun onuda anlamadım bizim aramızda yaşananları geçenleri sen bilemezsin . Ayriyetten dığer konuda oraya yinede örnek olsun diye bir görüntü eklemişim verilen söz ile alakalı bakmadan görmeden böyle konuya müdahil olmanda tuhaf biz özürümüzü dilemişiz kapanmış görüşülmüş halletmişiz son video işlemini. tek gereken nokta sınırsız banın kalkması 2022 nin düşürülmesi . birazcık detaylı okuyun ortada belgeler konuşmalar verilen sözler var bunlara dayanarak bunu söylüyorum yerine getirilmesini istedim ortada her hangi bir tehdit yok olayları kızıştırma başka noktaya çekme yazdıklarımı bir kere detaylı dinliyerek incesine anlayarak okursanız sevinirim.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)