berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

İstek Editli Market Scripti Lazım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan carpiciyim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 791

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yani siteden ufak bir atak server yapman lazım.Gerekli ipyi ve mysql şifrenizi verirseniz siteye yapılır diye düşünüyorum aynı atak serverdeki gibi.
ama atak serverde istediği efsunu ve istediği itemleri yapabilir örneğin markete ben muharebe koyacam 5 efsun yerı olacak oyuncu o efsunları kendı ayarlıcak oran sabıt 20 olacak sonra oyuncuya o item gidecek

ama atak serverde istediği efsunu ve istediği itemleri yapabilir örneğin markete ben muharebe koyacam 5 efsun yerı olacak oyuncu o efsunları kendı ayarlıcak oran sabıt 20 olacak sonra oyuncuya o item gidecek
Birçok oyunda böyle sistemler var dediğin gibi örnekleride var.Örn bom bom oyunu dandantank serveri Metin2 için ise Lordmt2yi örnek verebiliriz.Dediğin gibi bir sınırı var.Benim bildiğim bu tür sistemler ücretlidir ama yardım sever olan birisi çıkabilir.

Birçok oyunda böyle sistemler var dediğin gibi örnekleride var.Örn bom bom oyunu dandantank serveri Metin2 için ise Lordmt2yi örnek verebiliriz.Dediğin gibi bir sınırı var.Benim bildiğim bu tür sistemler ücretlidir ama yardım sever olan birisi çıkabilir.

istediğim sistmem tam olarak bu
maxresdefault.jpg

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri