HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ama atak serverde istediği efsunu ve istediği itemleri yapabilir örneğin markete ben muharebe koyacam 5 efsun yerı olacak oyuncu o efsunları kendı ayarlıcak oran sabıt 20 olacak sonra oyuncuya o item gidecekYani siteden ufak bir atak server yapman lazım.Gerekli ipyi ve mysql şifrenizi verirseniz siteye yapılır diye düşünüyorum aynı atak serverdeki gibi.
Birçok oyunda böyle sistemler var dediğin gibi örnekleride var.Örn bom bom oyunu dandantank serveri Metin2 için ise Lordmt2yi örnek verebiliriz.Dediğin gibi bir sınırı var.Benim bildiğim bu tür sistemler ücretlidir ama yardım sever olan birisi çıkabilir.ama atak serverde istediği efsunu ve istediği itemleri yapabilir örneğin markete ben muharebe koyacam 5 efsun yerı olacak oyuncu o efsunları kendı ayarlıcak oran sabıt 20 olacak sonra oyuncuya o item gidecek
Birçok oyunda böyle sistemler var dediğin gibi örnekleride var.Örn bom bom oyunu dandantank serveri Metin2 için ise Lordmt2yi örnek verebiliriz.Dediğin gibi bir sınırı var.Benim bildiğim bu tür sistemler ücretlidir ama yardım sever olan birisi çıkabilir.
istediğim sistmem tam olarak bu
istediğim sistmem tam olarak bu![]()
Ciddi aliciysaniz bugsuz market satışımız vardir
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)