HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Iyi günler arkadaşlar bana editli market scripti lazım
marketden eşyayı alırken efsunları oyuncuların seçtiği bir market tasarımı
yardımcı olursanız sevinirim iyi günler dilerim
marketden eşyayı alırken efsunları oyuncuların seçtiği bir market tasarımı
yardımcı olursanız sevinirim iyi günler dilerim
Gelicek efsunları önce panelden kendiniz ekleyip hazırlıyorsunuz ardından oyuncular sizin hazırladıklarınızı seçerler
Yani hazır bir şekilde efsunlu item ekli market sistemi yoktur bunu kendiniz yaparsınız.
Yani hazır bir şekilde efsunlu item ekli market sistemi yoktur bunu kendiniz yaparsınız.
yardımcı olurmusunuz nasık yapacağımı bilemiyorum
Turkmmo Flood Engelleme
Turkmmo Flood Engelleme
Gelicek efsunları önce panelden kendiniz ekleyip hazırlıyorsunuz ardından oyuncular sizin hazırladıklarınızı seçerler
dedeğin Olayı Biliyorum Ama ben efsunları oyuncuların secmesini istiyorum kendi ectiğim efsunlarla değilde onlar kendilerine göre efsun yapıp itemini yapsın istiyorum
Yani siteden ufak bir atak server yapman lazım.Gerekli ipyi ve mysql şifrenizi verirseniz siteye yapılır diye düşünüyorum aynı atak serverdeki gibi.dedeğin Olayı Biliyorum Ama ben efsunları oyuncuların secmesini istiyorum kendi ectiğim efsunlarla değilde onlar kendilerine göre efsun yapıp itemini yapsın istiyorum
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)