CrayzTurk Level 7 Katılım 11 Şub 2009 Konular 463 Mesajlar 2,249 Reaksiyon Skoru 176 Altın Konu 0 TM Yaşı 17 Yıl 3 Ay 26 Gün Başarım Puanı 155 MmoLira -104 DevLira 0 Ticaret - 0% 0 0 0 14 Mar 2009 #1 ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA! DEĞİŞİK ARKA PLAN DERSİ 1) Kendimize 400x400 piksel boyutlarında yeni bir dokuman açıyoruz. 2) Filter > Render > Clouds effectimizi uyguluyoruz. Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir. 3) Filter > Pixelate > Mezzotint aşagıdaki gibi ayarlıyoruz. Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir. 4) Filter > Blur > Radial Blur aşagıdaki gibi ayarlıyoruz. ve CTRL+F ile Bi kere daha tekrarlıyoruz. Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir. Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir. 5) Filter > Disort > Twirl ayarımızı aşagıdaki gibi yapıyoruz. Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir. Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir. 6) CTRL+J ile layerimizin kopyasını çıkarıyoruz ve Edit > Transform > Flip Horizantal Uyguluyoruz. 7) Layer modunu Lighten olarak ayarlıyoruz. Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir. Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir. 8) CTRL+E yapıyoruz daha sonra CTRL+U yaparak aşagadki ayarları yapıyorusz. Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir. 9) çalışmamız bitti ben aşagıdaki gibi yazılar yazarak güzeLLeştirdim. Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA! DEĞİŞİK ARKA PLAN DERSİ 1) Kendimize 400x400 piksel boyutlarında yeni bir dokuman açıyoruz. 2) Filter > Render > Clouds effectimizi uyguluyoruz. Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir. 3) Filter > Pixelate > Mezzotint aşagıdaki gibi ayarlıyoruz. Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir. 4) Filter > Blur > Radial Blur aşagıdaki gibi ayarlıyoruz. ve CTRL+F ile Bi kere daha tekrarlıyoruz. Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir. Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir. 5) Filter > Disort > Twirl ayarımızı aşagıdaki gibi yapıyoruz. Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir. Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir. 6) CTRL+J ile layerimizin kopyasını çıkarıyoruz ve Edit > Transform > Flip Horizantal Uyguluyoruz. 7) Layer modunu Lighten olarak ayarlıyoruz. Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir. Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir. 8) CTRL+E yapıyoruz daha sonra CTRL+U yaparak aşagadki ayarları yapıyorusz. Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir. 9) çalışmamız bitti ben aşagıdaki gibi yazılar yazarak güzeLLeştirdim. Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.