- Konular
- 463
- Reaksiyon Skoru
- 176
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 155
- MmoLira
- -104
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
DEĞİŞİK BİR ARKA PLAN HAZIRLAMA
1) Kendimize istedimiz boyutlarda bir dokuman açıyoruz ben 400x400 piksel yaptım.
2) Daha sonra Yeni Bir Layer oluşturuyoruz. Layer > New
3) Filter > Render > Clouds effecktimizi uyguluyoruz. CTRL+F ile Tekrarlıyoruz bir kaç kere ben oyle yaparak aşagıdaki görüntüyü elde ettim.
4) Daha sonra Filter > Liquify bolumuyle aşagıdaki resimdeki gibi bir etki veriyoruz.
5) İmage > Adjustments > Hue/ saturation bolumunden aşagıdaki ayarları yapıyoruz.
6) Ve çalışmamız Bitti Sonuşçmu ? ta ta taaaa
GüzeL Demi Azcık hayal gücü azcık yetenek başka bişey değil.
1) Kendimize istedimiz boyutlarda bir dokuman açıyoruz ben 400x400 piksel yaptım.
2) Daha sonra Yeni Bir Layer oluşturuyoruz. Layer > New
3) Filter > Render > Clouds effecktimizi uyguluyoruz. CTRL+F ile Tekrarlıyoruz bir kaç kere ben oyle yaparak aşagıdaki görüntüyü elde ettim.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
4) Daha sonra Filter > Liquify bolumuyle aşagıdaki resimdeki gibi bir etki veriyoruz.
5) İmage > Adjustments > Hue/ saturation bolumunden aşagıdaki ayarları yapıyoruz.
6) Ve çalışmamız Bitti Sonuşçmu ? ta ta taaaa

GüzeL Demi Azcık hayal gücü azcık yetenek başka bişey değil.
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 6 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 84
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
olmuyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo