- Konular
- 463
- Reaksiyon Skoru
- 176
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 155
- MmoLira
- -104
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
DEĞİŞİK BİR ARKA PLAN HAZIRLAMA
1) Kendimize istedimiz boyutlarda bir dokuman açıyoruz ben 400x400 piksel yaptım.
2) Daha sonra Yeni Bir Layer oluşturuyoruz. Layer > New
3) Filter > Render > Clouds effecktimizi uyguluyoruz. CTRL+F ile Tekrarlıyoruz bir kaç kere ben oyle yaparak aşagıdaki görüntüyü elde ettim.
4) Daha sonra Filter > Liquify bolumuyle aşagıdaki resimdeki gibi bir etki veriyoruz.
5) İmage > Adjustments > Hue/ saturation bolumunden aşagıdaki ayarları yapıyoruz.
6) Ve çalışmamız Bitti Sonuşçmu ? ta ta taaaa
GüzeL Demi Azcık hayal gücü azcık yetenek başka bişey değil.
1) Kendimize istedimiz boyutlarda bir dokuman açıyoruz ben 400x400 piksel yaptım.
2) Daha sonra Yeni Bir Layer oluşturuyoruz. Layer > New
3) Filter > Render > Clouds effecktimizi uyguluyoruz. CTRL+F ile Tekrarlıyoruz bir kaç kere ben oyle yaparak aşagıdaki görüntüyü elde ettim.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
4) Daha sonra Filter > Liquify bolumuyle aşagıdaki resimdeki gibi bir etki veriyoruz.
5) İmage > Adjustments > Hue/ saturation bolumunden aşagıdaki ayarları yapıyoruz.
6) Ve çalışmamız Bitti Sonuşçmu ? ta ta taaaa

GüzeL Demi Azcık hayal gücü azcık yetenek başka bişey değil.
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 6 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 84
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
olmuyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo