Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Evohes 10 & 9 ScottSteiner [PrejudiciaL]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Evohes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

hayirli işler kardes yaşam basan ellerin dert görmesin. bundan wsci falan olmaz izleyin yasami nasilda basiyor gereken cevqbi verdigimi birkez daha dusunuyorum hayirli forumlar...

hayirli işler kardes yaşam basan ellerin dert görmesin. bundan wsci falan olmaz izleyin yasami nasilda basiyor gereken cevqbi verdigimi birkez daha dusunuyorum hayirli forumlar...
zorunuza gitmesin yaşam basıldıysa bile bu belli olurdu zaten videoda öyle bir şey yok hadi kirletmeyin

Turkmmo Flood Engelleme

İncelenecek bişe yok 9 derece miyop adama da göster sana yaşam basmıs desin ayrıca klasik sura diyip hala insanları küçümsüyorsun ve şunu unutma rakibini küçük gören yenilgiye mahkumdur.
kimse yenilmez değildir bunu unutma ama yınede ben bu pot meğzusu boş iş orada pot olmadı halde böyle bir konu açıyorsunuz yazık

belli degilmi 😂😂😂 ulan neymisin be hersey ortada olm neyse artik herkez gormus oldu wslerdeki yasam hikayeni hadi sana kg 😉
size gözlükmü vermek lazım dalgamı geçiyorsunuz o videoda yaşam yok 2 cisi şu ben hiç bir vsde yaşam acacak kadar düşmedim heleki size karşı merak etmeyin

size gözlükmü vermek lazım dalgamı geçiyorsunuz o videoda yaşam yok 2 cisi şu ben hiç bir vsde yaşam acacak kadar düşmedim heleki size karşı merak etmeyin
sen zaten dusuk bir insansin kendini tatmin etme gorunen koy klavuz istemez ayrica o gozune sovdurme bana oyunu bilmiyosan da gel sana egitim vereyim 😂

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri