- Konular
- 41
- Reaksiyon Skoru
- 29
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 4 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sizi tebrik etmicem cünki hiç bir zaman onu haketmiyorsunuz bunuda şuraya bırakayım vs den önce asla kesin konuşmucaksın bükemedin elide öpeceksin tokada devam![]()
![]()
Vsde asıl olması gereken skor ScottSteiner 10 vs Newaros 9 Olmalıydı belki de daha az konusmalarını da cahilligine veriyorum iyi forumlar
- Konular
- 82
- Reaksiyon Skoru
- 67
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 6 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 78
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
peki bi dakika kardeşim kendi kuyunu kendiniz kazdınız bu video son el değilmi ? sizden arkadaş Juvenl benim grubtaydı zaten
Vsde asıl olması gereken skor ScottSteiner 10 vs Newaros 9 Olmalıydı belki de daha az konusmalarını da cahilligine veriyorum iyi forumlar
o göremezmi grubtan pot olup olmadını acınızı anlıyorum iftira atmayın- Katılım
- 24 Ocak 2015
- Konular
- 41
- Reaksiyon Skoru
- 29
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 4 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Kardeşim sen balık hafızalısın sanırım bu skor 8-5 iken yanı ScottSteiner 8 - 5 Newaros bu elde grubunda kimse yoktu sen bu elde yatmayınca suphelendik grubuna adam soktuk hanı beklemiyorduk böyle bişe acıkcası ondan sonra jumelyi aldırdık gruba kardeşim. yanı bu el verecegin eldi 9-5 ardından zaten 1 el daha kesti kaçıncı elde hatırlamıyorum daha fazla kendini zorlama bi daha da bana ve loncama vs deme yaşamcılarla vs atmıyoruz bizpeki bi dakika kardeşim kendi kuyunu kendiniz kazdınız bu video son el değilmi ? sizden arkadaş Juvenl benim grubtaydı zateno göremezmi grubtan pot olup olmadını acınızı anlıyorum iftira atmayın
- Konular
- 82
- Reaksiyon Skoru
- 67
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 6 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 78
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
heh sana bunuda açıklayayım sürekli aynı editlerle vs atan klasik suradır siizin gibi ben her elde edit değişiyorum bi bakmışsın hp 60k bi bakmıssın 55 bi bakmışsın 65 64 63 demek istedim şu Scottteıner 8-5 öndeyken benım vs i cevirme taktiğim hp yi yükselterek az cözme attını görünce böyle bir taktiğe basvurdum bari öreteym sizede az taktik yapın ve burada pot yok kardeşim istediniz kadar inceleyin al suranla sabaha kadar skil at aynı şey cıkacaktır 2 cisi benim yaşam ictiimi sadece 1 gm söylesin o videoda tüm setimi serverde dağıtırım arkadaş yenildi oldu bitti büyütmeyin vs buKardeşim sen balık hafızalısın sanırım bu skor 8-5 iken yanı ScottSteiner 8 - 5 Newaros bu elde grubunda kimse yoktu sen bu elde yatmayınca suphelendik grubuna adam soktuk hanı beklemiyorduk böyle bişe acıkcası ondan sonra jumelyi aldırdık gruba kardeşim. yanı bu el verecegin eldi 9-5 ardından zaten 1 el daha kesti kaçıncı elde hatırlamıyorum daha fazla kendini zorlama bi daha da bana ve loncama vs deme yaşamcılarla vs atmıyoruz biz
- Konular
- 41
- Reaksiyon Skoru
- 29
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 4 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
İncelenecek bişe yok 9 derece miyop adama da göster sana yaşam basmıs desin ayrıca klasik sura diyip hala insanları küçümsüyorsun ve şunu unutma rakibini küçük gören yenilgiye mahkumdur.heh sana bunuda açıklayayım sürekli aynı editlerle vs atan klasik suradır siizin gibi ben her elde edit değişiyorum bi bakmışsın hp 60k bi bakmıssın 55 bi bakmışsın 65 64 63 demek istedim şu Scottteıner 8-5 öndeyken benım vs i cevirme taktiğim hp yi yükselterek az cözme attını görünce böyle bir taktiğe basvurdum bari öreteym sizede az taktik yapın ve burada pot yok kardeşim istediniz kadar inceleyin al suranla sabaha kadar skil at aynı şey cıkacaktır 2 cisi benim yaşam ictiimi sadece 1 gm söylesin o videoda tüm setimi serverde dağıtırım arkadaş yenildi oldu bitti büyütmeyin vs bu
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)