xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
Hikaye Ekle

Vs atan herkeze bilgilendirme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan onurdnc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selamın aleykm arkadaşlar Bi sorunum var Elym2 Keith sunucusunda vs atan arkadaşlar. Mümkünse vs nize başka nickler katmayın Örnegi resimli bir şekilde bırakıcam buraya Vs yi atan Karadayı ve Rondely : Benım le sizin ne alakanız varda siz kalkıp bnm nickimi youtube ye koyuyosunuz Adam benım BREMIN Lonca üyemdi Yanında durduk destek olduk Herşeyi geçtim benımle onun Hiç bir alışverişi yok 2 mizin 1 vs attıgını nerden cıkardınız . sizin adınıza utanıyorum bunu yapan her kimse derhal silsin kendimle vs attınızda yendiniz eywallah bnm üyemle atılıyor bnm nick imi yazıyorsunuz yapmayın be

Nick IPR0METHEUSI Elym2 Keith

Arkadaşın bnm vs atmadıgım halde nickimi yazması biraz saçma olmuş düzeltirseniz her kim ortak oldu veya yaptıysa güzel olur SİZİN İÇİN DİYORUM :)

jX4QvW.jpg
[/URL][/IMG]

Birader onlarda bizlerin videosunun yanına ad ekliyorlar sana oyundan kaç defa vs dedik gelmedin kalkmış gelmişsin forum ortamında millete laf yapıyorsun sizden birisi hiçmi nick eklemiyor yanına ? yapma allah aşkına birader ya dediğinin sadece nick eklememe kısmına katılıyorum onlar nick eklemezse siz nick eklemezseniz durduk yere kimse kimsenin nickinin yanına ad yazmaz benim dahil olmadığım vsnin yanlarına karakterimin ismini yazan şahsiyetlermi bunu diyor senin için demiyorum onlar kendini biliyor zaten iyi forumlar sanada.

Kimsenin aynı şey kendisine yapılmadığı sürece sesi çıkmıyor.Bir vs kazanınca yanına birden fazla isim yazma modasını ilk başlatan onlar zaten.Başkalarına yaptıklarında hoşlarına gidiyor ama kendilerine yapıldığında serzenişte bulunuyorlar.İlginç olan bu vs'de sadece senin nickini yazmışlar en az 2-3 tane daha nick ekliyolardı yanlarına örneğin videodaki gibi.Devamı gelecektir çünkü moda oldu artık

Seni Her Yerde Görmek Zorundamıyız Ws bille atmasa boş konusa biliyor :smile: Sen Serzeniş Oluyorsun Demek Ki Bizim Attıgımız Wsleri Tebrik Etmen Zoruna Gidiyor Neyse Ben sana Laf Anlatmıcam Çünkü Anlıyacak Kapasiten Yok :cool: Farkındalık Bizim İşimiz

Seni Her Yerde Görmek Zorundamıyız Ws bille atmasa boş konusa biliyor :smile: Sen Serzeniş Oluyorsun Demek Ki Bizim Attıgımız Wsleri Tebrik Etmen Zoruna Gidiyor Neyse Ben sana Laf Anlatmıcam Çünkü Anlıyacak Kapasiten Yok :cool: Farkındalık Bizim İşimiz

Görmek istemiyorsan engelleyebilirsin o butonu boş yere koymamışlar :D Ben hiç serzenişte bulunmadım ayrıca karşındaki tebrik etmek zoruna gidiyor demeden önce kendine bakıpta cevap verseydin keşke ama anlıyamayacağın için boşuna anlatmaya çalışmaya gerek yok :D Vs atmama kısmına gelince herkes vs atacak diye bir şey yok ayrıca vs atacak olsamda sizin gibi vs'lerde pot ve yaşam basan yenilceğini anladığında kargaşa ya da savaş çıkarmaya çalışan kişileri rakip olarak görüpte ciddiye almam :D Sana bir şey yazmadığım halde mesajımdan alıntı yapıp cevap veriyorsun dikkat çekmekte bizim işimiz :ka19:

Görmek istemiyorsan engelleyebilirsin o butonu boş yere koymamışlar :D Ben hiç serzenişte bulunmadım ayrıca karşındaki tebrik etmek zoruna gidiyor demeden önce kendine bakıpta cevap verseydin keşke ama anlıyamayacağın için boşuna anlatmaya çalışmaya gerek yok :D Vs atmama kısmına gelince herkes vs atacak diye bir şey yok ayrıca vs atacak olsamda sizin gibi vs'lerde pot ve yaşam basan yenilceğini anladığında kargaşa ya da savaş çıkarmaya çalışan kişileri rakip olarak görüpte ciddiye almam :D Sana bir şey yazmadığım halde mesajımdan alıntı yapıp cevap veriyorsun dikkat çekmekte bizim işimiz :ka19:

http://www.turkmmo.com/resimler-ve-videolar-keith-elym2/3499934-carissa-7-ramona-4-vsden-kacis.html
http://www.turkmmo.com/resimler-ve-...00461-pleidas-vs-den-kacma-taktikleri-vs.html
Farkındaysan Ben sana Kanitla Geliyim Her Attıgımız Ws Bitti Sonuna Kadar Kazansakta Kaybetsekte Bitmiştir Siz Kaybetmeye Başlayınca Kacmaya Başlıyorsunuz Yenilmek Zorunuza Gitmemeli Yani Sen Dikkat Cekmiyorsun Sadece Seni Umruma Bille Takmiyorum Sen Bizim Yaşam Ve.Benzeri Yeni Bahanelerde Güzel Bastimizi Kanitlarsan Sevinirim İyi Forumlar .

BİZ HERR WS LERİMİİZİ KENDİ BİLEYİMİZİN HAKIYLA YENİ YOZ VEYA YENİLİYOZ İLAKİ HATALRIMIZ OLMUŞ TUR AMA SİZİN KDAR HATARLIMZ OLMADI.:cool:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri