NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Vs atan herkeze bilgilendirme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan onurdnc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

onurdnc

Level 3
TM Üye
Konular
79
Reaksiyon Skoru
36
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 8 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
72
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Selamın aleykm arkadaşlar Bi sorunum var Elym2 Keith sunucusunda vs atan arkadaşlar. Mümkünse vs nize başka nickler katmayın Örnegi resimli bir şekilde bırakıcam buraya Vs yi atan Karadayı ve Rondely : Benım le sizin ne alakanız varda siz kalkıp bnm nickimi youtube ye koyuyosunuz Adam benım BREMIN Lonca üyemdi Yanında durduk destek olduk Herşeyi geçtim benımle onun Hiç bir alışverişi yok 2 mizin 1 vs attıgını nerden cıkardınız . sizin adınıza utanıyorum bunu yapan her kimse derhal silsin kendimle vs attınızda yendiniz eywallah bnm üyemle atılıyor bnm nick imi yazıyorsunuz yapmayın be

Nick IPR0METHEUSI Elym2 Keith

Arkadaşın bnm vs atmadıgım halde nickimi yazması biraz saçma olmuş düzeltirseniz her kim ortak oldu veya yaptıysa güzel olur SİZİN İÇİN DİYORUM :)

jX4QvW.jpg
[/URL][/IMG]

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Farkındalık bızım işimiz. Kucuk bır ayrıntı gecmek ıstıyorum. Orada Onur adlı sahsın . Oynamadan kesermısın ? efendı olurmusun gıbı bır tavrı oldu ? bu ne demek oluyor ? keyif benim degil mi ? istediğim sekılde isteğim yerde istediğim zaman oynarım. Burada 4. Oynayısta Sen yan karakterın ıle tam oynarken Dalmadın mı ? Kım kım cekemıyor ? 1:08 saniyesine dıkkatli bak ? yada bakma hersey ortada Kucuk bir NOT : Eğer etıketlenmek ıstemıyorsan Vs lerıme karısmıcaksın madem alakan yok ? ALAKAN OLMADIGIN VS Yİ NASIL BOZMAYA CÜRRET EDERSIN ? ve nasıl mudahele edersn ? Kusura bakmada sen boyle yaparsa Benım bunu yapmam Hıc bısey normal İyi forumlar.Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Selamın aleykm arkadaşlar Bi sorunum var Elym2 Keith sunucusunda vs atan arkadaşlar. Mümkünse vs nize başka nickler katmayın Örnegi resimli bir şekilde bırakıcam buraya Vs yi atan Karadayı ve Rondely : Benım le sizin ne alakanız varda siz kalkıp bnm nickimi youtube ye koyuyosunuz Adam benım BREMIN Lonca üyemdi Yanında durduk destek olduk Herşeyi geçtim benımle onun Hiç bir alışverişi yok 2 mizin 1 vs attıgını nerden cıkardınız . sizin adınıza utanıyorum bunu yapan her kimse derhal silsin kendimle vs attınızda yendiniz eywallah bnm üyemle atılıyor bnm nick imi yazıyorsunuz yapmayın be

Nick IPR0METHEUSI Elym2 Keith

Arkadaşın bnm vs atmadıgım halde nickimi yazması biraz saçma olmuş düzeltirseniz her kim ortak oldu veya yaptıysa güzel olur SİZİN İÇİN DİYORUM :)

jX4QvW.jpg
[/URL][/IMG]

Düşünmeden hareket eden çok kardeşim boşver bizde yendiğimiz vs lerin yanına savaşçısından tut şamanına kadar yazmasını bilirizde yakışmaz bize bir lonca üyesi vs attı diye lonca liderininde ismini yazmak saçmalıktan başka bir şey değil

Son düzenleme:
Gerekli acıklamayı yaptık reis Karakter onların kişilik onların kendilerine yakıştırmışlarsa biz bişe yapamayız Martılarda ucuyor

Dışardan Çekememezlik gibi geliyor bana sizi sizlere bırakıyorum.

İyi oyunlar

IPR0METHEUSI

Son düzenleme:
Kimsenin aynı şey kendisine yapılmadığı sürece sesi çıkmıyor.Bir vs kazanınca yanına birden fazla isim yazma modasını ilk başlatan onlar zaten.Başkalarına yaptıklarında hoşlarına gidiyor ama kendilerine yapıldığında serzenişte bulunuyorlar.İlginç olan bu vs'de sadece senin nickini yazmışlar en az 2-3 tane daha nick ekliyolardı yanlarına örneğin videodaki gibi.Devamı gelecektir çünkü moda oldu artık

Farkındalık bızım işimiz. Kucuk bır ayrıntı gecmek ıstıyorum. Orada Onur adlı sahsın . Oynamadan kesermısın ? efendı olurmusun gıbı bır tavrı oldu ? bu ne demek oluyor ? keyif benim degil mi ? istediğim sekılde isteğim yerde istediğim zaman oynarım. Burada 4. Oynayısta Sen yan karakterın ıle tam oynarken Dalmadın mı ? Kım kım cekemıyor ? 1:08 saniyesine dıkkatli bak ? yada bakma hersey ortada Kucuk bir NOT : Eğer etıketlenmek ıstemıyorsan Vs lerıme karısmıcaksın madem alakan yok ? ALAKAN OLMADIGIN VS Yİ NASIL BOZMAYA CÜRRET EDERSIN ? ve nasıl mudahele edersn ? Kusura bakmada sen boyle yaparsa Benım bunu yapmam Hıc bısey normal İyi forumlar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri