mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Efsane dönüyor.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan noidol152
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 743

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Adınız : Sami
Soyadınız : YILDIZ
Yaşınız : 17
Yaşadığınız Yer : Konya
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : 2 Sene
Günlük Online Süreniz : 4-5 Saat
Özellikleriniz : Web Site,Oyun içi destek Türkçeyi iyi kullanıyorum. Yeri geldiğinde Reklam işlerine bakabilirim.
İletişim Adresi (E-Posta, Skype
vb.) : Skype: sn_sami.79@outlook.com

1-)Serverin Kesinlikle Professionallik Vizyonuna Sahip Olması Gerekiyor
2-)Verilen Emeğin Paranın Manevi Değerin Yüksek Olduğu Server'lar Her Zaman Kazanır Bu Yüzden Birincil Hedefin Her Zaman Kaliteli Bir Oyun Sunmak Olduğu Hedefleyen Server Sahipleri Tercihimdir
3-)Server Projesinin Tamamen Hazırlanmış Olması Yada Hiç Planmamış Olması Gerekiyor Ne Yapmak İstediğine Karar Vermemiş İnsanlar Ne Yapacağını Bilmeyen İnsanlardır (Belli Bir Tecrübemin Olduğunu Düşünüyorum İllaki Önerilerde Bulunucağım)
4-)Server'in Emek Olması Tercihimdir İlk Emek Olanları Değerlendiricegim
5-)Emek Verilen Hiç Bir Masraftan Kacınılmayan EMEK Serversa, Serverin Aylık 100-500 TL Ciro(Kar) Sağlayacagının Garantisini Verebilirim .
6-)Benim Yaptıgım İşlerden Çok Yaptıgım Muhabbetler Ön Planda'dır Server Sahipleri Ruh Gibi Değilde Şen Şakrak Hayat Dolu Neşeli İnsanlar Olmasını Rica ile Temenni Ediyorum.

Şuan Logo, İntro, İcon Calışmaları Yapıyorum Kendimi Her Alan Geliştirmek İstediğimden Dolayı REKLAMCI Değilim Bunuda Burda Belirtmiş Olayım Ama Çalışacağım Server Sahibi Rica Ederse Onlar İçinde Çalışmalar Yapabilirim .

Son düzenleme:
Putty,Filezilla ve Navicattan ileri derece çok iyi anlayan adamları serverimizde gm yapıcaz.

Server Bilgileri : (Orta-Emek Server 1-105)

İletişim Bilgileri :

TeamSpeak3 :
5.39.6.152
Facebook Sayfamız :

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri