- Konular
- 124
- Reaksiyon Skoru
- 74
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay
- Başarım Puanı
- 123
- MmoLira
- 35
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
GM Olmak İstiyorum
Adınız :yener
Soyadınız :hintoğlu
Yaşınız :25
Yaşadığınız Yer :iskenderun
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :50+
Günlük Online Süreniz :3-4 sabahları çalışıyorum
Özellikleriniz :Merhaba öncellikle rehber ve reklamcı gm yim günlük cekebıldıgım kisi sayısı değişir sw niz kaliteli olsun comlu veya org olsun yeter ve hile engelli olsun yeter benım için önemli olan dürüstlük ve adalettir saygıda ön plandadır bunun yanında sadece reklamla ugrasmam saatlerece açarım turkkmoda 2 konu güncel tutarım gerisi ücretli reklamlarla sizin elinizde facede sponsor veya bazı forumlarıda ücretli reklam yapmanız gerekir server doldurmak kolay olsaydı herkez yapardı bu işi empati lütfen herseyi bizden beklemeyin
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) skype:yener.hintoglu
Not: Serverin Kalıcı olması önemlidir !
1-)Serverin Kesinlikle Sahibi +17 yaşında olması gerekli
2-)Server Sitesi Domain'li olması gerekiyor (.com.net.org)
3-)Server Online Sayısı 40-100 arası olması gerekiyor[Benim Devreye Girerek Serverin En Cazip Hale Oynanılır Hale Getirilmesiyle ve Yapacakları Sağlam reklamlarla +100 user'e ulaşıcak]
4-)Server'in Emek Olması 1-250 Tercihimdir İlk Emek Olanları Değerlendiricegim
5-)Benim Yaptıgım İşlerden Çok Yaptıgım Muhabbetler Ön Planda'dır Server Sahipleri Ruh Gibi Değilde Şen Şakrak Hayat Dolu Neşeli İnsanlar Olmasını Rica ile Temenni Ediyorum
Not : Eleman Değil Dost
Beyler Son Zamanlarda Ekliyorsunuz Eyvallah'da Adam Serveri Doldur Gm liğini Al Diyor Lütfen Böyle Çoluk Çocuk Veya Yaşı Büyük Olup Aklı Kısa Olanlar Eklemesin
Beyler Bir şey daha söyliyeyim sevgili oyun kurucuları oyunu açıyosunuz 5 online oluyor bunu + 50 yap diyorsunuz kardeşim bende insanım ama
elimden geleni yaparımda hocam server açılmamış olursa veya + 50 online olursa çok iyi olur saygılar.. ben profesionel bir reklamcı değilim profesional bir grafikerde değilim önemli olan eğlenmek ve vakit geçirmek her türlü manevi ve maddi desteği verebilirim karşımdaki güvenimi kazanmışsa. özet geçecek olursam turkmmoda elimden geldiğince reklam yaparım ve diğer pvp server sitelerinde metin2 yi severim online sürem fazladır serverla ilgilenirim yaparım işte bişeyler her şeyden biraz
Adınız :yener
Soyadınız :hintoğlu
Yaşınız :25
Yaşadığınız Yer :iskenderun
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :50+
Günlük Online Süreniz :3-4 sabahları çalışıyorum
Özellikleriniz :Merhaba öncellikle rehber ve reklamcı gm yim günlük cekebıldıgım kisi sayısı değişir sw niz kaliteli olsun comlu veya org olsun yeter ve hile engelli olsun yeter benım için önemli olan dürüstlük ve adalettir saygıda ön plandadır bunun yanında sadece reklamla ugrasmam saatlerece açarım turkkmoda 2 konu güncel tutarım gerisi ücretli reklamlarla sizin elinizde facede sponsor veya bazı forumlarıda ücretli reklam yapmanız gerekir server doldurmak kolay olsaydı herkez yapardı bu işi empati lütfen herseyi bizden beklemeyin
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) skype:yener.hintoglu
Not: Serverin Kalıcı olması önemlidir !
1-)Serverin Kesinlikle Sahibi +17 yaşında olması gerekli
2-)Server Sitesi Domain'li olması gerekiyor (.com.net.org)
3-)Server Online Sayısı 40-100 arası olması gerekiyor[Benim Devreye Girerek Serverin En Cazip Hale Oynanılır Hale Getirilmesiyle ve Yapacakları Sağlam reklamlarla +100 user'e ulaşıcak]
4-)Server'in Emek Olması 1-250 Tercihimdir İlk Emek Olanları Değerlendiricegim
5-)Benim Yaptıgım İşlerden Çok Yaptıgım Muhabbetler Ön Planda'dır Server Sahipleri Ruh Gibi Değilde Şen Şakrak Hayat Dolu Neşeli İnsanlar Olmasını Rica ile Temenni Ediyorum
Not : Eleman Değil Dost
Beyler Son Zamanlarda Ekliyorsunuz Eyvallah'da Adam Serveri Doldur Gm liğini Al Diyor Lütfen Böyle Çoluk Çocuk Veya Yaşı Büyük Olup Aklı Kısa Olanlar Eklemesin
Beyler Bir şey daha söyliyeyim sevgili oyun kurucuları oyunu açıyosunuz 5 online oluyor bunu + 50 yap diyorsunuz kardeşim bende insanım ama
elimden geleni yaparımda hocam server açılmamış olursa veya + 50 online olursa çok iyi olur saygılar.. ben profesionel bir reklamcı değilim profesional bir grafikerde değilim önemli olan eğlenmek ve vakit geçirmek her türlü manevi ve maddi desteği verebilirim karşımdaki güvenimi kazanmışsa. özet geçecek olursam turkmmoda elimden geldiğince reklam yaparım ve diğer pvp server sitelerinde metin2 yi severim online sürem fazladır serverla ilgilenirim yaparım işte bişeyler her şeyden biraz
Son düzenleme:
- Konular
- 3,640
- Çözüm
- 54
- Online süresi
- 17d 14h
- Reaksiyon Skoru
- 4,815
- Altın Konu
- 163
- TM Yaşı
- 15 Yıl 12 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 474
- MmoLira
- -933
- DevLira
- 0
Ön ek eklendi, başarılar.
- Konular
- 148
- Online süresi
- 35m 40s
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 137
- MmoLira
- 51
- DevLira
- 0
Skype eklendi dönüş yapılması bekleniyor
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)