Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Selamun Aleyküm
- Bir kaç şey söylemek istiyorum mutlaka okuyun Forumda ücretli bir şey satıldığı zaman alınmadan başkalarının eline geçiyor el altından her şeyi yürütüyorsunuz sonra Göklerde uçuyorsunuz bir çok ücretli fileste yapılan sistemler onlara ait olmadığı halde ben en iyi devilopırım diye geziniyor şuralarda adamdan files alacağız adam sanki baya bir şey yapmış gibi egolu egolu files satmaya çalışıyor siz kimdiniz kim oldunuz ben bunlara anlam veremiyorum ha ben şuyum buyum demiyorum benimde çok bilgim yok elimden geldiği kadar öğrenmeye çalışıyorum ama yaşımın bana verdiği olgunlukla konuşuyorum şu forumda birisi benden üstün olsa ne olacak olmasa ne olacak üstün olan ne kazanacak? Ne yani o yüzden kimse kimseyi kırmasın bir şey için üstünlük yapmasın ezmesin kimseyi.
- Kimseyle bir şey için tartışmayacağım!
- Boş boş postlar atmayın.
Ofline Shop Paylaşıcam Şimdi Fotoğraflara Göz Atalım ;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
karşılaştırıp bulabilirsin.
ACMD(do_kick_shop_offline)
{
thecore_shutdown();
}
Konu İçin Teşekkürler.
Bu Sistem Şu Varmı hani M2 Tc deki Gibi Diyelim offline shoptayken bi item satıldı onu satan kişiye pm gidiyormu ? bir diğeri de pazarda satın aldıktan sonra ismi gözüküyormu ?
Bu Sistem Şu Varmı hani M2 Tc deki Gibi Diyelim offline shoptayken bi item satıldı onu satan kişiye pm gidiyormu ? bir diğeri de pazarda satın aldıktan sonra ismi gözüküyormu ?
Bilmiyorum ama sadece pm gidiyor sanırımKonu İçin Teşekkürler.
Hm Tamam.
4 Taş a uyumlumu ? bir de offline pazar açmak için 5m istiyor orayı nasıl ayarlarız ben para istememesini istiyorumda çünkü
?
4 Taş a uyumlumu ? bir de offline pazar açmak için 5m istiyor orayı nasıl ayarlarız ben para istememesini istiyorumda çünkü
?
Bilmiyorum ama sadece pm gidiyor sanırım
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)