- Konular
- 4,504
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 27d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 7,257
- Altın Konu
- 60
- Başarım Puanı
- 487
- MmoLira
- 969
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
[h=4]Yönetim, yeni stadın 9 Aralıktaki Adanaspor maçında açılacağını söylüyor ancak çözülmesi gereken çok problem var. Teknik eksiklikler ve çevre düzünlemesindeki yetersizlikler nedeniyle TFF yetkilisinin Trabzonspora izin vermeyeceği kulislerde konuşuluyor.[/h]Bordo-Mavili Yönetim bir yandan takımın ayağa kalkması için çare arıyor, diğer taraftan da Akyazı telaşı yaşanıyor. Daha önce 9 Aralıktaki Adanaspor maçında açılacağı belirtilen [FONT=PT Sans, sans-serif]Trabzonsporun yeni stadıyla ilgili önemli problemler var.
Her ne kadar geçen haftaki Antalyaspor mücadelesi Avni Akerdeki son lig maçı olarak lanse edilse de, Akyazıdaki teknik eksiklikler ve çevre düzenlemesiyle ilgili yetersizlik dikkat çekiyor.
Statta mevcut gidişatı takip eden bazı yetkililer, Adanaspor karşılaşmasına kadar Akyazının kesinlikle yetişmeyeceği görüşünde. Basın tribünü, localar ve özellikle otoparkta yapılacak çok iş olduğu konuşulurken, hibrit çimin de henüz oturmadığı ve zemin kalitesinin istenen düzeyde olmadığı öğrenildi.
24 saat çalışıyorlar
Stadın çevre düzenlemesinin tamamen bitirilmediği görülürken, yönetim ve inşaatı üstlenen TOKİ seferberlik ilan etti. Akyazıda gece vardiyası uygulanırken, 24 saat çalışmalar yürütülüyor. Her şeye rağmen TFF yetkilisinin 9 Aralıktaki Adanaspor maçı için statla ilgili onayı vermeyeceği kulislerde konuşuluyor [/FONT]
Her ne kadar geçen haftaki Antalyaspor mücadelesi Avni Akerdeki son lig maçı olarak lanse edilse de, Akyazıdaki teknik eksiklikler ve çevre düzenlemesiyle ilgili yetersizlik dikkat çekiyor.
Statta mevcut gidişatı takip eden bazı yetkililer, Adanaspor karşılaşmasına kadar Akyazının kesinlikle yetişmeyeceği görüşünde. Basın tribünü, localar ve özellikle otoparkta yapılacak çok iş olduğu konuşulurken, hibrit çimin de henüz oturmadığı ve zemin kalitesinin istenen düzeyde olmadığı öğrenildi.
24 saat çalışıyorlar
Stadın çevre düzenlemesinin tamamen bitirilmediği görülürken, yönetim ve inşaatı üstlenen TOKİ seferberlik ilan etti. Akyazıda gece vardiyası uygulanırken, 24 saat çalışmalar yürütülüyor. Her şeye rağmen TFF yetkilisinin 9 Aralıktaki Adanaspor maçı için statla ilgili onayı vermeyeceği kulislerde konuşuluyor [/FONT]