Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Akyazı'da geri sayım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yakuber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 93

Yakuber

Fahri Üye
Fahri Üye
Konular
4,504
Çözüm
3
Online süresi
27d 2h
Reaksiyon Skoru
7,257
Altın Konu
60
Başarım Puanı
487
MmoLira
969
DevLira
0
Ticaret - 100%
2   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

[h=4]Trabzonspor adım adım yeni mabedine kavuşuyor, çalışmalar aralıksız sürüyor. Akyazı’da artık son viraja girilirken, stadın tanıtım-reklam filmi de büyük beğeni topladı.[/h]Türkiye’de deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stat konumundakiAkyazı bitti bitiyor. Çimleme çalışmaları neredeyse noktalanırken, çatıyla ilgili işlemler tamamlandı. Ufak işçiliklerin ve çevre düzenlemelerinin devam ettiği Akyazı Stadı’nın reklam filmi de ortaya çıktı.

Televizyonlar ve sosyal medyada dönen reklam-tanıtım filmi müthiş geri dönüşler alırken, Bordo-Mavili Yönetim gelinen noktadan bir hayli memnun. Çalışmaların gece gündüz çift vardiya halinde sürdüğü Akyazı Stadı, 21 Kasım’daki Antalyaspor maçına büyük ihtimalle ev sahipliği yapacak. Protokol açılışının ise Aralık ayının ortasını bulması bekleniyor.

7 saha var

Pek çok açıdan ilkleri barındıran Akyazı Stadı’nın etrafında 2’si suni, 5’i doğal toplam 7 çim saha bulunuyor. Tesisler bitirildikten sonra Trabzonspor, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nden buraya taşınacak. 41 bin 461 koltuk kapasiteli stadın loca satışları ise devam ediyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri