Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Silah Görünüm Fişi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Givenchy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Givenchy

Level 5
Fahri Üye
TM Üye
Konular
157
Online süresi
10m 4s
Reaksiyon Skoru
30
Altın Konu
0
TM Yaşı
9 Yıl 9 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
136
MmoLira
127
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

a6765b7480254b62958efd8f38deb6c9.png

Şu bölüme bildiğiniz üzre görünüş amaçlı silah eklenir. (özellik varmı yokmu tam bilmiyorum.) Örnek video aşağıdadır.
Not: Bu özellik TR sunucularında bulunmaktadadır.

Hoş olabilir. Özellik olmasa bile değişiklik iyidir.

Sunucuya tam tarihini hatırlamıyorum ama şu yeni azıdişi kostumu vs geldiği patch zamanında inen dosyaları detaylı olarak incelediğimde oyuna patch olarak gelen birkaç şeyi farkettim bunları tam olarak hatırlamıyorum ( oyun yüklü olmadığı için bakma imkanım yok ama patch klasörüne girip bakarsanız göreceksiniz ) ek olarak indirdiği patchler aklımda kaldığı kadar yazağım;
flame dungeon; ( Razadör )
snow dungeon; ( Nemere )
dawnmist dungeon; ( Kötülüğün kökleri haritası )
new helloween; ( Cadılar bayramı etkinliği )
ramadan costume; ( Yeni gelen kostum )
Bunlar dışında pek hatırladığım yok bu kadar olabilir pek emin değilim eksiği vardır büyük ihtimal
Bunlardan senin istediğin silah görünümleri " metin2_patch_new_helloween " patch içeriğinde mevcuttur.
Patch ilk geldiği 1-2 gün şans eseri oyundaydım ve yeni gelen birkaç gm arkadaşa sorduğumda " bu patchleri biz boşunamı indirdik yeni bir güncelleme varmı yoksa daha fazla oyuncu kaybettikten sonra update getirmeyi falanmı planlıyorsunuz " tarzı bir soruyla hiçbirinden adam akıllı cevap alamadım üst yetkililere ilettik onlar yardımcı olur size dönüş yapacaklar vs konuyu hepsi geçiştirdi tekrar sorayım ( Oyuna şuanda eklenmiş olabilir ama güncellemeler kısmında görmediğim için birşey diyemem sonuçta oynamıyorum sadece forumu takip ediyorum ) @admin; @Shorty;

Moderatör tarafında düzenlendi:
a6765b7480254b62958efd8f38deb6c9.png

Şu bölüme bildiğiniz üzre görünüş amaçlı silah eklenir. (özellik varmı yokmu tam bilmiyorum.) Örnek video aşağıdadır.
Not: Bu özellik TR sunucularında bulunmaktadadır.

Güzel bir öneriye değinmişsin kanka böyle birşey olursa görüntü açısından ve yenilik açısından güzel olabilir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri