- Konular
- 157
- Online süresi
- 10m 4s
- Reaksiyon Skoru
- 30
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 9 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 136
- MmoLira
- 127
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Şu bölüme bildiğiniz üzre görünüş amaçlı silah eklenir. (özellik varmı yokmu tam bilmiyorum.) Örnek video aşağıdadır.
Not: Bu özellik TR sunucularında bulunmaktadadır.
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 4 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 15
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Hoş olabilir. Özellik olmasa bile değişiklik iyidir.
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 9 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 12
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Sunucuya tam tarihini hatırlamıyorum ama şu yeni azıdişi kostumu vs geldiği patch zamanında inen dosyaları detaylı olarak incelediğimde oyuna patch olarak gelen birkaç şeyi farkettim bunları tam olarak hatırlamıyorum ( oyun yüklü olmadığı için bakma imkanım yok ama patch klasörüne girip bakarsanız göreceksiniz ) ek olarak indirdiği patchler aklımda kaldığı kadar yazağım;
flame dungeon; ( Razadör )
snow dungeon; ( Nemere )
dawnmist dungeon; ( Kötülüğün kökleri haritası )
new helloween; ( Cadılar bayramı etkinliği )
ramadan costume; ( Yeni gelen kostum )
Bunlar dışında pek hatırladığım yok bu kadar olabilir pek emin değilim eksiği vardır büyük ihtimal
Bunlardan senin istediğin silah görünümleri " metin2_patch_new_helloween " patch içeriğinde mevcuttur.
Patch ilk geldiği 1-2 gün şans eseri oyundaydım ve yeni gelen birkaç gm arkadaşa sorduğumda " bu patchleri biz boşunamı indirdik yeni bir güncelleme varmı yoksa daha fazla oyuncu kaybettikten sonra update getirmeyi falanmı planlıyorsunuz " tarzı bir soruyla hiçbirinden adam akıllı cevap alamadım üst yetkililere ilettik onlar yardımcı olur size dönüş yapacaklar vs konuyu hepsi geçiştirdi tekrar sorayım ( Oyuna şuanda eklenmiş olabilir ama güncellemeler kısmında görmediğim için birşey diyemem sonuçta oynamıyorum sadece forumu takip ediyorum ) @admin; @Shorty;
flame dungeon; ( Razadör )
snow dungeon; ( Nemere )
dawnmist dungeon; ( Kötülüğün kökleri haritası )
new helloween; ( Cadılar bayramı etkinliği )
ramadan costume; ( Yeni gelen kostum )
Bunlar dışında pek hatırladığım yok bu kadar olabilir pek emin değilim eksiği vardır büyük ihtimal
Bunlardan senin istediğin silah görünümleri " metin2_patch_new_helloween " patch içeriğinde mevcuttur.
Patch ilk geldiği 1-2 gün şans eseri oyundaydım ve yeni gelen birkaç gm arkadaşa sorduğumda " bu patchleri biz boşunamı indirdik yeni bir güncelleme varmı yoksa daha fazla oyuncu kaybettikten sonra update getirmeyi falanmı planlıyorsunuz " tarzı bir soruyla hiçbirinden adam akıllı cevap alamadım üst yetkililere ilettik onlar yardımcı olur size dönüş yapacaklar vs konuyu hepsi geçiştirdi tekrar sorayım ( Oyuna şuanda eklenmiş olabilir ama güncellemeler kısmında görmediğim için birşey diyemem sonuçta oynamıyorum sadece forumu takip ediyorum ) @admin; @Shorty;
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 469
- Reaksiyon Skoru
- 117
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 9 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 140
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
![]()
Şu bölüme bildiğiniz üzre görünüş amaçlı silah eklenir. (özellik varmı yokmu tam bilmiyorum.) Örnek video aşağıdadır.
Not: Bu özellik TR sunucularında bulunmaktadadır.
Güzel bir öneriye değinmişsin kanka böyle birşey olursa görüntü açısından ve yenilik açısından güzel olabilir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)