- Konular
- 640
- Online süresi
- 11h 30m
- Reaksiyon Skoru
- 77
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 9 Yıl 8 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 172
- MmoLira
- 68
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
TV Royale Nedir?
Tv Royale , yapılan en iyi maçları ve son dakikada kazanılan maçların tekrarının yapıldığı yayın bölümüdür.
Tv Royale Nasıl Çıkabilirim?
TVR'a çıkabilmek için Farklı desteler , Son anda yendiğiniz ve Çekişmeli süren maçlar yapmanız gerekmektedir.
Kolaylıkla bir maç aldığınızda veya hep kullanılan desteleri kullandığınızda çıkamazsınız. Tarzınızı değiştirmeniz ve son dakikada maçı almanız lazım. Unutmayın, kesin çıkıcaksınız diye bir şey söylemiyoruz ama bunu yaptığınızda çıkma ihtimaliniz yükselir!
Tv Royale Çıktığımı Nasıl Anlarım?
Siz veya Klanınızdan birisi TVR'a çıktığında Bildirim paneline (Notification) bildirim gelmektedir ve bu bildirimde Sizin veya Klanınızdan birinin TVR'a çıktığı yazmaktadır. Yani , TVR'a çıktıysanız bundan kesin haberiniz olur.
NOT: Sabitte SSS (Sıkça Sorulan Sorular) konusunda TV Royale hakkında 1-2 kelam edilse bile yeterli bilgiye sahip olmadığı kanaatiyle bu konuyu açmaya gerek duydum. SSS Konusu
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Kopyala/Yapıştır yapıldığı için yeterli bilgiyi barındırmadığını düşündüm ve bu konuyu tekrardan ayrıntılı bir şekilde anlatmaya çalıştım. Teşekkürler, iyi forumlar.
Son düzenleme:
- Konular
- 6,986
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 7d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 1,833
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 494
- MmoLira
- 6,585
- DevLira
- 0
Kısa ve öz bilgi
sabitlendi
sabitlendi
- Konular
- 640
- Online süresi
- 11h 30m
- Reaksiyon Skoru
- 77
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 9 Yıl 8 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 172
- MmoLira
- 68
- DevLira
- 0
Teşekkür ederim adminim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)