noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Files Düzenleme İşlemleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan frenzyboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

frenzyboy

Silence is peaceful...
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Konular
159
Online süresi
3h 24m
Reaksiyon Skoru
168
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 7 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
196
MmoLira
141
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar,

İnternet'te "Mcncc Metin2 Files"(RIP 2008) olarak arama yaptığımdan beri metin2 işleri ile ilgileniyorum(since 2008). Bu işlerle ilgilenirken bir çok arkadaş edindim. Yıllar önce Skype üzerinden başlattığım files düzenleme işlemlerini tekrar bu konu altından başlatacağım.

Uzun zamandır bu işlerle pek ilgilenmediğim için, düzenlemelerde hatalarım olabilir. Bu konuda kusura bakmazsanız sevinirim. Hata düzeltilemeyen bir şey değildir.

Bilgisi olduğum bilgisayar ve web dilleri :

• C++
  • C#
  • PHP
  • SQL
  • LUA
  • PYTHON
  • JAVA / ANDROID

Süreç nasıl işliyor ?

Oyununuzda eğer bir düzenleme yaptırmak istiyorsanız bana forum(turkmmo) üzerinden özel mesaj(pm) atabilirsiniz.

Özel mesajınızın içeriğinde ;

• Yaptırmak istediğiniz düzenleme
  • Telefon numaranız
  • Facebook adresiniz
  • Skype Adresiniz

olmalıdır.

Öncelikle bahsetmem gerekirse ;

Skype'dan ekleyip ;

"Kardeş ya acil yardıma ihtiyacım var. "
"Hacı files kodluyor musun files yaptırmam gerek"
"Sa hazır files var mı?"
"Acil yardım lazım şunu ne kadara yaparsın?"

diye sorular ile gelen veya başlayan arkadaşlarla iş yapmıyorum. Son olarak "Bro sistem kodluyor musun? Aklımda güzel birşey varda. Yaptırmam gerek" gibi bir soruyla gelen kişilere vereceğim fiyatlar yüksek olabilir. Piyasada hazır olan bir sistemi bile istese fiyatı yüksek olur. Neden diye sorarsa o kişi de vereceğim cevapda şu olur. "Bu sistem senin adına, senin oyununa özel, sıfırdan ve tüm bug, açık testleri yapılmış bir sistemdir. Karşılığıda bu" derim.

Emek eğer parayla alınabilecek bir şeyse bu emeğin bir değeri olmalı.

Neler Yapıyorsun ?

• Mysql düzenleme işleri (NPC düzenlemeleri, dönüşüm ayarlamaları, item fiyatları, Sql sorgular, çıktı istekleri, mob canavar düzenlemeleri ve daha fazlası...)
  • Server taraflı düzenlemeler (Lua dosya düzenlemeleri, npc konumlandırma, lua bazlı sistemlerin hatalarının düzeltilmesi, oyun başlangıç ayarları, Lua bazlı sistem kurulumları vb.)
  • FreeBSD taraflı sistemler (Kapalı kanal kontrolü[Kanal kapandığında 5-10 dakika içinde açar], günlük otomatik yedek alımı ve log temizlemesi, oyuna özel tamamen türkçe oyun komutları, yardım scriptleri, optimizasyon scripti, oyununuza özel firewall sistemi, kanalda oyuncu kısıtlama sistemi vb.)
  • Oyun altyapısı olarak sadece released olarak yayınlanmış veya elinizde olan sistemlerinizin kurulumlarını yapıyorum.
  • Elinizde olan item Setlerini (Zırh, Silah, Takı) ekleyebiliyorum.

Oyunumu nasıl düzenliyorsun ? Sunucu bilgilerini istiyor musun ?

Oyununuza dair extra bir şey olmadığı sürece, hiçbir şekilde sunucu bilgilerini almıyorum. Soran ve vermek isteyen kişiler ile de genellikle ilk uyarı veririm. 2. veya 3. uyarıda iş yapmam. Düzenleme işleri genel olarak bilgisayarınıza bağlanarak yapılıyor. Bilgisayarınıza bağlanmadan önce sunucunuzun bilgilerini Filezilla, Navicat gibi programlarda kaydetme alanlarına kaydetmelerini istiyorum. Bu şekilde giriş yapıyorum. Karşı bilgisayara bağlanmadan önce düzenlemeye göre gerekli olan programların masaüstünde olmasını isterim.

Tüm bunların sebebi ise temiz ve doğru bir çalışma olması. İki tarafında bu işten zevk alması ve başarılı olması.

Takım çalışması her zaman iyidir.

Fiyatlar nedir ?

Files düzenleme yapıldığı için ve her iş için düzenleme süresi, düzenlenen dosyalar, karşı tarafın ilgisi ve konuşma tarzına göre fiyat veriyorum. Normalde bahsettiğim karşı tarafın ilgisi ve konuşma tarzı kısmını yazmak istemiyordum. Fakat bazen bunu söylemediğimizde gerçekten canımızın sıkıldığı ve istenmeyen durumların oluştuğu sahneler karşımıza çıkıyor. Bu nedenle yazma gereği duydum.

Ödemeyi ne zaman yapıyoruz ?

Bilgisayarınıza bağlanıp düzenlemenizi başarılı bir şekilde yapıp test ettikten sonra ödemeyi alıyorum. Ödemeleri EnPara ile alıyorum. Başka bir banka veya telefona tl yüklemesi olarak ödeme almıyorum.

Yapılan iş sayısı : 21
Mutsuz müşteri : 0

Asıl ben sizinle çalıştığım için mutluyum. Teşekkür ederim..

Son düzenleme:
Hayırlı İşler Güvenilir Arkadaş

Hayırlı işler kendisi güvenilir biridir zamanında çok çalıştım kendisiyle (:

Çalışma tarzı gerçekten çok iyi. Kendisinden destek aldık sorunsuz gerçekleştirdi. Kesinlikle güvenilirdir rahatça destek alabilirsiniz.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri