BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Files konusunda yardıma ihtiyacım var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ppApllllAzeraksu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 592

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

İyi sabahlar Turkmmo Forum Ailesi

Öncelikle belirtmek istediğim, hepimizin çocukluğun da internet kafe de hemen yan masasın da ki arkadaşının oynadığını gördüğü ve merak edip başladığı oyuna yıllarımı verdim, yıllarımızı verdik. Birkaç yıldır oyundan uzaktım ve tekrar dönüş yaptığım da TR'nin oynanabilir bir yanının kalmadığını fark edip PVP serverlere yöneldim ancak onlar da hüsranla dolu. Piyasanın %70'i bk düşürmeli emek, kalanı ise VS lik server halinde. Farklı bir tat veren bir oyun kalmamış.

Kıssadan hisse amacım, planım ve hedeflerim neler onları belirteyim.
# En temel bilgi olarak serverin 1-34 seviyeleri arasında olacağını söyleyebilirim. Detaylı bilgileri konumun devamında aktarıyor olacağım

KASILMA

# Maplardaki slotların damage - hp - drop - exp oranları ayarlaması
# Skill damageleri ayarlaması
# Düşen yang ayarlaması (Detaylı)
# Lonca kurma seviyesinin ayarlanması (30. Seviye)
# Şeytan kulesine giriş ayarlanması (34.Seviye)
# Metin dropları
# Biyolog görevleri (34. Seviyeye uygun hale getirilecek)
# Npc'de satılan efsun nesnesi sadece zırh ve silaha efsun bonusları ekleyecek
# Gelişmiş Efsun Nesnesi sadece +40 metinlerinden düşücek ve M2TC gibi istediğin efsun bonusunu otomatik olarak getiricek ama bonus oranları rastgele olacak şekilde ayarlanması
# Şebnemlerin kullanma seviyesinin 25. Seviyeye indirilmesi
# Slotlardan düşen ""Çiçek tohumları""nı biriktirip 5 adet olunca Çiçekçi Kadın'a verip karşılığında 25er adet çiçek alımının ayarlanması (Yada bu linkteki bitkileri ekleyebilirim)
# Tüm yetenekleri master yapan npc (34.Seviyede)
# Asker at almak için npc ayarlaması (Eğer yapılabilir ise seyis görevlerin de bir kolaylık sağlamayı düşünüyorum eğer olmazsa da npcden 10 adet madalyon + yang ile direkt olarak asker at alma olayını ekleyebilirim)
# Tüm maplarda düşen item + yang dropları düzenlemeleri
# Kızıl Orman, Hayalet Orman, Şeytan Kulesi üst katlar, Tapınak içi - maplarındaki tüm slotlarının ekstra detaylı exp, yang, damage, hp ayarlaması
# +45 metinlerin de detaylı HP ayarlaması
# Bossların detaylı damage, hp, drop ayarlaması

- İTEMLER VE GENEL İLAVE ÖZELLİKLER -

GENEL ÖZELLİKLER
# +34 itemlerinin hepsi oyundan silinecek
# Boss Sandıklarından max 34 itemleri düşecek
# Karakter Kalkanları 34. Seviyeye uygun hale getirilecek
# Silah ve Zırha 4 taş ekleme
# Sınırsız Kullanım Ok, Cesaret pelerini, yeşil - mor pot
# Silahların saldırı ve büyülü saldırı damage oranları yüksek seviye silahlar seviyesine getirelecek
# 15 - 18 seviye üstü bütün silahlar ve zırhları droplardan düşürme şansı düşük olacak
# Dönüşümlerde 2 Kutsama ve 1 Karşı Atak Stratejisi kullanılacak
# +6'ya kadar bir şey istemeden +6 +9 arası ise inci ve +basma itemlerini kullanarak silahınızı - zırhınızı geliştirebilirsiniz
# Metinlerden 5'er tane bk cıkacak
# +40 metinlerden 2 ruh taşı çıkar
# Event zamanların da metinlerden %50 ihtimalle etkinlik itemi düşecek

Silah ve Zırhların Özellikleri - Dönüşümleri

SİLAHLAR
# 20lik tüm silahlara ortalama- beceri eklenecek (Örneğin: Geniş Kılıç, Kargı vb.)
# 30'luk tüm silahlara YARI İNSAN ve bonusu eklenecek
# 32'lik tüm silahlara YARI İNSAN bonusu eklenecek
# 20'lik silahlar > 30'luk silahlara dönüşecek(Geniş Kılıç > Dolunay.. Kargı > Kırmızı Demir Pala vb.)
# 25'lik tüm silahlar 32'lik silahlara dönüşecek(Gümüş Kılıç > Orkide Kılıç --- Savaş Tırpanı > Askeri Tırmık vb.)

ZIRHLAR
# Zırhlarda 18 > 26 > 34 olarak 3 dönüşüm gerçekleşecek (Kaplan Plaka > Aslan Plaka > Ölümcül Plaka vb..)
# 26 Seviye zırhlarda büyüye karşı dayanıklık bonusu eklenecek ve bu bonus 34 seviye zırhlarda da %10 fazlasıyla aktif olarak kalacak.
# Zırhların temel savunma değeri; dönüşümün eşdeğer olduğu 61 - 70 - 90 seviye zırhlarıyla eşit değerlere getirilecek

İÇ İTEMLER
# İç itemler'de yeni bonuslar getirilecek:

"Kolyeler"
-Abonoz Kolye >>> Büyü Hızı, Delici Vuruş Şansı
-Yeşimtaşı Kolye >>> Büyü Hızı, Zeka
-Altın Kolye >>>> Değişiklik Yok
-Gümüş Kolye >>> Büyü Hızı, Güç

"Bilezikler"
-Abonoz Bilezik >>> Saldırı Hızı, Kritik Vuruş Şansı
-Yeşimtaşı Bilezik >>> Saldırı Hızı, Max Hp

"Ayakkabılar"
-Deri Çizme >>> Değişim Yok
-Altın Ayakkabı >>> Beden Ataklarının Bloklanması

EFSUNLAR
# Efsunlar Sabit olmayacak
-Güç, Çeviklik, Zeka, Canlılık >> %10, 12, 15
Max HP >>> 2000, 3000
-Yarı İnsan >>> %15, 20
- Kritik, Delici Vuruş Şansı >>> %10, 12, 15
-Büyü Hızı >>> %15, 20
-Saldırı Hızı, Zehirleme, Sersemletme Şansı >>> %8
- Tüm Savunmalar >>> %10, 15
-Kasılmalık tüm efsunlar >>> %10, 20

NPCLER
# Zırhçı'da 1 - 9 seviye zırhları, 1 seviye takılar bulunacak
# Silahçı'da 1 - 15 seviye silahlar ve seviyesiz oklar bulunacak
# 30.Seviyede npc'den skillerinizin hepsini master yapabileceksiniz
# 34. Seviye olduğunuz da seyise gidip 5 madalyon + 5m verip asker at alabileceksiniz
# Asker at skilleri P olarak gelecek

Önümüzdeki hafta içinde serverimin ilk adımlarını atmayı planlıyorum burda saymadığım 10'larca yeni özellik eklemek gibi planlarım var yerden istiridye toplamak, pazarını görüntüleyenleri görmek gibi.. ama tabiki yapamayacaklarım da var sürekli bu konuyu güncel tutmaya çalışıcam 1-34 Lv oyuncular için gayet ilgi çekici bir oyun olur diye düşünüyorum. Bana destek olmak isteyen arkadaşlar var ise özel mesajdan veya mail adresimden (azerbatuhanaksu@gmail.com) iletişime geçebilirler. Serverden hisse veyahut oyun tamamen oynanır hale geldiğinde maneviyat olarak adını ön plana çıkarabilirim(TAG, Etkinlik İsmi, Yeni bir iteme adının verilmesi gibi)

İyi Forumlar Turkmmo Ailesi

desteğinizi esirgemeyeceğinizi biliyorum

---EKLEME---

İtem - Npc - Efsun vs. tüm bilgiler yenilenmiştir. Gün geçtikçe güncellemeler yapılacak açılacağı güne kadar bekleme de kalın efendim

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri