Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Ben Ban affı gelmesini istemiyorum çünki bu banlananlar Yine küfür Etmeye devam edecek yine reklam ve dolandırıcılığa devam edecekler Ben bunların hiç birini Yapmam diyenlere cevabımda şudur La bulparesler yapmam diyorsunuz niye banlandınız diye de sorarım ben ban affını istemiyorum oyunda belki 3 4 kişi banlattım videoya aldım hepsi pis şeref yoksunu insanlardı kimileri dolandırıyor oyunda insanların emeklerini calıyorlar kimisi ana bacı sövüyorlar Bu İnsanlar bu serveri küçük düşürüp milleti oyundan soğutan insanlar ban affı istemiyorum zaten bu insanlar yüzünden oyunda kimse kalmadı ya server yeterinçe canlı zaten kirletmeye luzum yok
Ben Ban affı gelmesini istemiyorum çünki bu banlananlar Yine küfür Etmeye devam edecek yine reklam ve dolandırıcılığa devam edecekler Ben bunların hiç birini Yapmam diyenlere cevabımda şudur La bulparesler yapmam diyorsunuz niye banlandınız diye de sorarım ben ban affını istemiyorum oyunda belki 3 4 kişi banlattım videoya aldım hepsi pis şeref yoksunu insanlardı kimileri dolandırıyor oyunda insanların emeklerini calıyorlar kimisi ana bacı sövüyorlar Bu İnsanlar bu serveri küçük düşürüp milleti oyundan soğutan insanlar ban affı istemiyorum zaten bu insanlar yüzünden oyunda kimse kalmadı ya server yeterinçe canlı zaten kirletmeye luzum yok
senin gibi insanlar yüzünden masum insanlar ban yiyor işte bilerek insanı tahrik ediyorsunuz, tahrik edeyimde hemen bana küfür etsin sonra ss alayım banlatayım amacınız bu insanda biraz gurur şeref olur sizin yüzünüzden kaç tane masum insan ban yedi öbür dünyada hesabını sorarsınız yaptığınız kurmus olduğunuz tuzakların , Hırsızlara dolandırıcılara ban affı gelmesin, hakaret edenlere ban affı gelebilir çünkü bir anlık sinir ile hakaret edilebilir hepımız insanız affedılecektır
Son düzenleme:
Senin masum dediğin insanlar ya insanları dolandırmaya calışıyor yada insanlara ana baccı sövüyorlar madem masum sun kanıtla banın zaten kalkıyor engelleme diye birşey var adam sana ileri geri konuşum seni tahrikmi ediyor tıklıyorsun ne genelde nede fısıltıdan yazdıkların ona görünüyor masum dediğin insanların linkleri var çok masumlar bi bak bakalım ne anamız kaldı ne kardeşimiz ban affı gelirse bunlarda yararlancak videoların linkleri
Turkmmo Flood Engelleme
Ban affını istemiyorum.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
<< bunda karşı tarafa ettim küfürleri gördü bak gm ana bacı gittim çocuha ama o banlandı bi izle
ne kadar masumlarmış bide sen bakTurkmmo Flood Engelleme
Ban affını istemiyorum.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)