Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
@riadel48;
Peki güzel kardeşim, hırsızın ne zaman engellendiğini biliyor musun? Ely2 6 yıldır açık olan bir server sonuçta. Belki 2013 gibi bir yılda engellendi hesabı. Şayet engellenmese bile bir hata, karışıklıkda olmuş olabilir. Yetkilileri konuya davet ettim. Elbet bir şey söylenir.
AYRICA.
Hırsızlıkla suçlamıyorum kardeşim seni ama olduda o hırsızlığı yapan kişi sen isen; IP adresine bakılarak daha önce başka bir hesapta suç işlemişmisin diye bakarlar , eğer öyleyse "Topluma Zarardan" dolayı daha uzun süreli bir engel koyabilirler.
Yanlış anlama , ben seni suçmalamam. Bu yaptığım yorum TAMAMEN TAHMİN.
kardeş mesaj kasmaya çalışma bosbos uzatma ben küfürden ban yediğimi söylüyorum gelmişin bana sen misin yaptın hırsızlığı diyosun saçma sapan konuyla alakasız konuşuyorsun bana açıklasınlar küfür den neden 2022 banlandım ama hırsızı 2018 banlıyorlar bunu açıklasınlar uzatmaya gerek yok net cevap bekliyorum sadece şöyledir böyledir anlatma bana çıksınlar desinler küfürden 2022 ban atıyoruz , hırsıza 2018 ban atıyoruz böyle desinler bilelim anlıyalım gülelim geçelim
Son düzenleme:
kardeş mesaj kasmaya çalışma bosbos uzatma ben küfürden ban yediğimi söylüyorum gelmişin bana sen misin yaptın hırsızlığı diyosun saçma sapan konuyla alakasız konuşuyorsun bana açıklasınlar küfür den neden 2022 banlandım ama hırsızı 2018 banlıyorlar bunu açıklasınlar uzatmaya gerek yok net cevap bekliyorum sadece şöyledir böyledir anlatma bana çıksınlar desinler küfürden 2022 ban atıyoruz , hırsıza 2018 ban atıyoruz böyle desinler bilelim anlıyalım gülelim geçelim
Mesaj kasmak mı? Ciddimisin. Öyle bir amacım olsa Güncel Haber kategorisine gider Kopyala - Yapıştır ile yazılmış tüm konulara "Bilgilendirme içni teşekkürler" yazardım. Ben faydalı olmak istiyorum ve gördüğüm kadarıyla boş muhabbet yapan kişi sensin. Yani nereden biliyosun? Adam çıkmış ben daha 2 gün önce Hırsızlıktan 2018'e kadar ban yedim sen 2022 gibi bir şey söylemiş ve sen buna göre gelip Yöneticileri yadırgıyorsun. NEREDEN BİLİYOSUN? Hırsızlıktan ban yiyen birisinin söylediği lafa güvenilir mi?! Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun? O zaman hırsızlığı ya sen yaptın (ki başka türlü bu kadar net konuşamazdın.) yada bir hırsızın lafına inanabilicek birisin. Aslında evet, haklısın. Otur ve Yöneticilerin yorum yapmasını bekle. Sana laf anlatmaktansa , yararsız işler yapmayı tercih ederim.
Mesaj kasmak mı? Ciddimisin. Öyle bir amacım olsa Güncel Haber kategorisine gider Kopyala - Yapıştır ile yazılmış tüm konulara "Bilgilendirme içni teşekkürler" yazardım. Ben faydalı olmak istiyorum ve gördüğüm kadarıyla boş muhabbet yapan kişi sensin. Yani nereden biliyosun? Adam çıkmış ben daha 2 gün önce Hırsızlıktan 2018'e kadar ban yedim sen 2022 gibi bir şey söylemiş ve sen buna göre gelip Yöneticileri yadırgıyorsun. NEREDEN BİLİYOSUN? Hırsızlıktan ban yiyen birisinin söylediği lafa güvenilir mi?! Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun? O zaman hırsızlığı ya sen yaptın (ki başka türlü bu kadar net konuşamazdın.) yada bir hırsızın lafına inanabilicek birisin. Aslında evet, haklısın. Otur ve Yöneticilerin yorum yapmasını bekle. Sana laf anlatmaktansa , yararsız işler yapmayı tercih ederim.
hadi yürü bilader sen bana bisey anlatma senin amaç dalga geçmek hadi benim konuya müdahil olma gereksiz gereksiz yazma burda bilerek inadına saçmalıyor spam yapıyor yanlış algı yaratıyor yürü hadi 2018 ban yedıgı kanıtlı sana tıcket talep nosu vesairemi vericez adam niye yalan söylesin adamda ağlıyor 2018 i azaltın diye hırsız olan kişi hayırdır kimsin sen çok biliyomus gibi konuşuyor ve 2022 ban yediğimin küfürden ötürü ne gibi bir yalanı olabilir sanki kendisi banladı biz yalan söylüyoruz illa ticketimi gösterelim tarihlerin meşgul etme insanı herseyde bi sey arama burda saçma sapan amaçsızca polemik yaratıyorsun birseye müdahil olucaksan once bi detaylı şekilde dinle sonra sorgulamaya basla insanı kanser etme gelmişin 6 sene önceki durumlardan bahsediyorsun oyuna simdi başladığın belli uzun süre yoktun heralde mesaj kasma amaçlarındasın polemik yaratıyorsun sana daha cevap vermicem maalesef böyle saçma sapan insanlar dolu buna çare yok laf anlamazlar dinlemezler yazı gözüksün diye yazarlar amaçsızca kendi haline bırakıyorum seni daha cevap yazmıyacağım sana tüm hastalar beni buluyor
Son düzenleme:
@riadel48;
Peki güzel kardeşim, hırsızın ne zaman engellendiğini biliyor musun? Ely2 6 yıldır açık olan bir server sonuçta. Belki 2013 gibi bir yılda engellendi hesabı. Şayet engellenmese bile bir hata, karışıklıkda olmuş olabilir. Yetkilileri konuya davet ettim. Elbet bir şey söylenir.
AYRICA.
Hırsızlıkla suçlamıyorum kardeşim seni ama olduda o hırsızlığı yapan kişi sen isen; IP adresine bakılarak daha önce başka bir hesapta suç işlemişmisin diye bakarlar , eğer öyleyse "Topluma Zarardan" dolayı daha uzun süreli bir engel koyabilirler.
Yanlış anlama , ben seni suçmalamam. Bu yaptığım yorum TAMAMEN TAHMİN.
6 DEGIL KARDESIM 7 YILDIR ACIK. DAHA 3-4 GUN ONCE YENI YILINI KUTLADI. BAN AFFI OLUCAK DEMISLERDİ BIZDE 6-7 AYDIR ONU BEKLIYORUZ. AMA SONUC YOK YANI BEN BURDAKI SISTEMI BIR TURLU COZMEDIM. KOSKACA turkde bıle Böyle Bir Ceza sistemi yok.
Beni iyi dinle , ben o yorumları sakince yazdım. Sinir hastasıyım , ilacın etkisindeyken güzelce anlatmışım. Bu kadar çabuk parlama, önce yöneticilere bir sor. Kanıt göster , insan ol diye yazdım. Sen gelmiş oyunu bırakıyorum! diyosun hadi defol git , hadi git ağla köpek gibi çarımı banladılar anne diye! Milletin annesine or**pu diyorsun, ban yiyince gm abi ban yedim :'( diye ağlıyorsun. Kaybol lan o zaman. Hadsiz herif! Sana çok ihtiyaçları var sanki. Oyun bir şerefsizden kurtulmuş olur. Biz burda insanca yorum yapıyoruz gelmiş bize atar, gider koyuyorsun. Bak çocuk seni bulurum oturduğun semte gömerim. Bana klavye delikanlılığı yapma, delik deşik ederim seni.hadi yürü bilader sen bana bisey anlatma senin amaç dalga geçmek hadi benim konuya müdahil olma gereksiz gereksiz yazma burda bilerek inadına saçmalıyor spam yapıyor yanlış algı yaratıyor yürü hadi 2018 ban yedıgı kanıtlı sana tıcket talep nosu vesairemi vericez adam niye yalan söylesin adamda ağlıyor 2018 i azaltın diye hırsız olan kişi hayırdır kimsin sen çok biliyomus gibi konuşuyor ve 2022 ban yediğimin küfürden ötürü ne gibi bir yalanı olabilir sanki kendisi banladı biz yalan söylüyoruz illa ticketimi gösterelim tarihlerin meşgul etme insanı herseyde bi sey arama burda saçma sapan amaçsızca polemik yaratıyorsun birseye müdahil olucaksan once bi detaylı şekilde dinle sonra sorgulamaya basla insanı kanser etme gelmişin 6 sene önceki durumlardan bahsediyorsun oyuna simdi başladığın belli uzun süre yoktun heralde mesaj kasma amaçlarındasın polemik yaratıyorsun sana daha cevap vermicem maalesef böyle saçma sapan insanlar dolu buna çare yok laf anlamazlar dinlemezler yazı gözüksün diye yazarlar amaçsızca kendi haline bırakıyorum seni daha cevap yazmıyacağım sana tüm hastalar beni buluyor
Polemiğe girmemek için yırtınıyoruz burda Klavyede bordo bereliler be. Herkes mi racon koyar klavyede.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)