farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

oyunu bırakırız olur biter.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan riadel48
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 848
Beni iyi dinle , ben o yorumları sakince yazdım. Sinir hastasıyım , ilacın etkisindeyken güzelce anlatmışım. Bu kadar çabuk parlama, önce yöneticilere bir sor. Kanıt göster , insan ol diye yazdım. Sen gelmiş oyunu bırakıyorum! diyosun hadi defol git , hadi git ağla köpek gibi çarımı banladılar anne diye! Milletin annesine or**pu diyorsun, ban yiyince gm abi ban yedim :'( diye ağlıyorsun. Kaybol lan o zaman. Hadsiz herif! Sana çok ihtiyaçları var sanki. Oyun bir şerefsizden kurtulmuş olur. Biz burda insanca yorum yapıyoruz gelmiş bize atar, gider koyuyorsun. Bak çocuk seni bulurum oturduğun semte gömerim. Bana klavye delikanlılığı yapma, delik deşik ederim seni.

Polemiğe girmemek için yırtınıyoruz burda Klavyede bordo bereliler be. Herkes mi racon koyar klavyede.

lan sen benimle nasıl konuşuyorsun ulan senin gibiler yüzünden işte böyle küfürden dolayı ban yiyoruz ulan insanı kanser edersiniz azcık olgunlaşın adam olun sonra niye küfür ediyoruz ulan sizin gibilere küfür etmek varya sevap ulan sevap siz akıllanmazsınız bir gram pişman değilim hak ediyorsunuz ulan küfürü yemin ediyorum hak ediyorsunuz senin gibi insanlar yüzünden maalesef ban yiyoruz masum insanları çileden çıkarıyorsunuz hep tahrik .. hadi gel beni delik deşik et bekliyorum !

Son düzenleme:
@riadel48; Yöneticiler için bir hesaba ban atmak zor bir şey hiç GM oldunuz mu bilmiyorum fakat bir insanın emeklerini silmek , el koymak yöneticilerin en zor işi. Yani anlıcağınız bu oyunun yetkilileride sizin gibi insan ve vicdanlara sahip. Ettiğiniz küfür çok ağır (Ailevi, Dini, Siyasi) ise bu kadar uzun süreli bir engel ile karşılaşmanız GAYET NORMALDİR. Ben Ely2'nin GM'si değilim fakat bende GM'lik yaptım bu hissi bilirim.

Bir oyun kurup onu yönetmek kolay bir şey değildir. Fakat bildiğim bir şey var ise Bu insanlar size ücretsiz oynayabiliceğiniz bir oyun sunmuş ve size basit bir takım kurallar vermiş. Bu kurallara uymazsanız sonucuna katlanırsınız.

"Kardeşim, Hırsıza 2018 bana 2022! Nerede adalet?" dicek olabilirsin. En başta dediğim gibi.. Ettiğin küfür HADDİNDEN FAZLAYSA verilen cezaya katlanırsın kardeşim.

"Ben o kadar ağır küfür etmedim! Elimde kanıt var birader!" dicek isen eğer hemen buyur, kanıtını buraya koy. GM'lerin vicdanına göre ceza süren azaltılabilir.
Konuya @short; @WarCode; @cerdeg94; @zemheri; @Chivalry; ve @admin; 'i davet ediyorum.
Kanıtı sağlayabilirseniz dediğim gibi indirip yapılabilir. Fakat şunuda tekrarlamalıyım , ben GM veya Yönetici değilim.
İhtimalleri söylüyorum size sadece. Hemen öyle "BIRAKIYORUM KARDEŞİM" diyip gitmenize gerek yok. Emek verdiniz sonuçta.
Böyle üsluplu ve düzgün kanıtlarla Ticket atarsanız buradaki HİÇBİR YÖNETİCİ size HAKSIZLIKTA bulunmaz.

Lütfen agresifliği bırakın. İyi bir şey değil.

Elym2 üzerinde sebepsizce uzun banlar yıyen kac adam var sen bılıyormusun ? Sırf Turkayın Keyfıne Göre Banladıgı Carları Suraya Yazsam Roman Olur. Sen Neyın Kafasını Yasıyon Kardes. Benım Hesabımı Bıle Herhangı Bır Sebep Gostermeksızın 2023 E Kadar Banlayıp. Ban Sebebi ve Video Bıle Gostermedıler. Sonra Msj Atmıslar. Ban Sebebı ve Vıdeo Olmasa Bıle Hesap Sebepsız Kapatılmazmıs :D Yanı Nazıkce Kafamız Esti Banladık Demek Bu. Benı Banlanma Sebebım. Sırf Bır Kızın Benı Turkaya Sıkayet Etmesınden Kaynaklandı. Sımdı Sen Burda GM Lere Yağ Yakmaya Devam Et. Belkı Bı Yere Varırsın.

Elym2 üzerinde sebepsizce uzun banlar yıyen kac adam var sen bılıyormusun ? Sırf Turkayın Keyfıne Göre Banladıgı Carları Suraya Yazsam Roman Olur. Sen Neyın Kafasını Yasıyon Kardes. Benım Hesabımı Bıle Herhangı Bır Sebep Gostermeksızın 2023 E Kadar Banlayıp. Ban Sebebi ve Video Bıle Gostermedıler. Sonra Msj Atmıslar. Ban Sebebı ve Vıdeo Olmasa Bıle Hesap Sebepsız Kapatılmazmıs :D Yanı Nazıkce Kafamız Esti Banladık Demek Bu. Benı Banlanma Sebebım. Sırf Bır Kızın Benı Turkaya Sıkayet Etmesınden Kaynaklandı. Sımdı Sen Burda GM Lere Yağ Yakmaya Devam Et. Belkı Bı Yere Varırsın.

Çok şükür , kimseye yağlanmadık bu zamana kadar. Arkadaş konuyu biraz dikkatsiz açmış , bende ona diyorum ki "Bir hırsızın lafına güveniyorsun. Belki öyle bir şey yoktur. Onlarda sen-ben gibi insan. Bir hata olmuş olabilir , bir sorun çıkmış olabilir. Elinde kanıt varsa al o hırsızı , getir buraya. Yetkililer bu durumu incelesin eğer bir haksızlık var ise engel kalkabilir." Burda yönetimin yalakalığını yapmadım ben. Sadece,öyle danaya girer gibi konuya girerse yönetici sorar "Hani kanıt nerede?" Ben sadece ona konuyu daha ayrıntılı yapmasını söylemeye çalıştım. Yani empati kurmasını. Arkadaş "İnsanlığın" ne demek olduğunu unutmuş.

Düşünsene, ben bir konu açıyorum. Sen GM'sin.
"Ya GM kardeş, ben ban yedim 2022'ye kadar! Hırsız 2018'e kadar ban yemiş! Nerede adalet!" böyle bir durumla karşılaşsan sorucağın kişi "Sen kimsin yahu?" ne bir kullanıcı adı var, ne bir kanıt var. Başlı başa hırsıza güvenmek saçmalık zaten. Bugün item-hesap çalan adam engel konusunda mı doğruyu söyleyecek? Gidersin hırsıza "Kardeşim, sen 2018'e kadar engel yemiştin ya. Onun bana fotoğrafını atsana" dersin adam gerçekten 2018'e kadar engel yediğinin fotoğrafını atarsa sende yediğin engel süresini koyarsın sonra yöneticiye dersin ki "Nerede adalet?"

Bir konuda haklısın , ben ElyM2'yide yöneticilerinide bilmem. Belki sırf canı istiyor diye ban atanlarda vardır. Ona hiç bir şey diyemem ama bu konuda bunları demem gayet normal. Akli dengesi yerinde olan her insan bunu der. Benim burda amacım post kasmak veya prim yapmak mı?

Eğer haklıysan ki kanıtın varsa haklısındır , mahkemeye kadar gider bu olay ve büyük ihtimal haklı çıkarsın. Şayet, haksızsan Firma İsmine hakaret ve firmayı kötülemekten davaya bile maruz kalırsın haberin olmaz. Sonuçta "Çamur at, izi kalsın" devrinde yaşıyoruz. Herkes bir şey için prim peşinde.

Son düzenleme:

tamamen saçmalık kardeşim kufur edenı 2022 banlıyor hırsızı 2018 banlıyor şaka gibi Koskoca dünyada kim küfür etmiyor biri açıklasın bana yeni doğan bebek etmiyordur bi oda konuşamadığı için peygamber torunu sanıcak görende oyun içindende ban affı gelecek diyor 2 aya yeni yılda gelcek diyor burdada ban affı gelmicek yazıyor tam çelişki insanlarla dalga geçiyor kafa buluyor nede olsa oyun onun takılsın kafasına gore başka oyun mu yok

Son düzenleme:
tamamen saçmalık kardeşim kufur edenı 2022 banlıyor hırsızı 2018 banlıyor şaka gibi Koskoca dünyada kim küfür etmiyor biri açıklasın bana yeni doğan bebek etmiyordur bi oda konuşamadığı için peygamber torunu sanıcak görende oyun içindende ban affı gelecek diyor 2 aya yeni yılda gelcek diyor burdada ban affı gelmicek yazıyor tam çelişki insanlarla dalga geçiyor kafa buluyor nede olsa oyun onun takılsın kafasına gore başka oyun mu yok

Bıraktık serverı oldu bitti. Başka server oynuyorum. Bunların o dandık yonetımlerı ve eften pufden Gamemasterlarıylamı ugrasacaz. Gecen gene oyuna gırdım koyu yabanı kopekler basmıs oyunda adam yok pazar yok. Bıde oyunda oyuncudan cok GM var. Saga bakıyom Gm Sola bakıyom Gm. Hıcbırıde bı seye yaramaz yanı. :D MMOMT2 Merkurden nereye geldık. Bıde utanmasalar oyuncuları suclayacaklar. Yanlıs market polıtıkası , kafaya gore adam banlamalar , kaşının ustunde goz var dıyenı banlıyorlar. Bazı sucu kesınlesmıs gercekden uzun surelı ban yemesı gereken adamlarında banları acıldı bunuda bızzat gozumle gordum sonra bunları yonetıcılere sorunca hıcbır cevap vermedıler tıcketlere. Mesela ornek olarak size bır talep goruntusu verıcem. Benım keyfı banlanan carımın tıcketlerıne kac ayda bır nasıl yanıt vermısler bır bakın ıbret olsun :D Bırısıde dıyemıyor su sebepden banlandın dıye. Gamemaster arkadasınk sucu yok bısı dıyemıyor cunku oda anladı TUrkayın kafaya gore banladıgını

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri