noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Metin2 - LOG Hatası "System.py line 273 Runmainscript" | Çözüm Arıyorum!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RedKanzy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar,

Daha öncesinde hiç Metin2 Server kurmamıştım şimdide kafama Metin2 Server Files hazırlama - 3D modelleme yapmaya yatmaya başladı bende 1-2 şey öğrenmeye çalışıyorum. Birde "Bir server kurayım da bir Modelleme, Pack yaparsam hazırda dursun direk denemeyi o serverda yaparım" diye düşündüm. Fakat başlıkta gördüğünüz hatayı alıyorum.

LOG Hatası "System.py line 273 Runmainscript"

Resimle göstermek gerekir ise;
5YAYAM.png

Moderatörlerimiz büyük ihtimalle konu daha önce açıldı veya çözümü var diyebilir.
Gece saat 01:56'da başladım Server çalışmalarına şuan saat 07:32 ve hala bu log hatası yüzünden herhangi bir sonuç elde edemedim. Yani şimdiye kadar açılmış tüm konulara ve Youtube, İzlesene gibi sitelerdeki çoğu videoya baktım. Bir sonuç elde edemedim. Problemin çözümünü bilen varsa lütfen yoruma Ya çözümünü bıraksın yada Çözüme ulaşabileceğimiz bir konu linki bıraksın. Şimdiden teşekkür ediyorum, kolay gelsin.

Ekleme:
19.12.2011 tarihinde @dreamfancy; tarafınca yapılmış
bu yorumda bir link verilmiş ve kendinden emin bir şekilde %100 çözüm denmiş. Fakat yorumdaki linkte tıklayınca hiçbir yere yönlendirme yapılmıyor. Hangi dosya olduğunu bilen birisi var ise yoruma indirme linkini koyabilir mi?

UPDATE!

Arkadaşlar, Server Files değiştirince Log hatası kalktı. Packte sıkıntı varmış fakat yine packte sıkıntı var galiba. PelinSF pack indirdim fakat Siyah Ekranda kalıyor. Oyun hiç açılmıyor. Sebebini bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleme:
Arkadaşım Bu işlere Girdiğimde Bende Almıştım Sw Files Değiştirince geçti Bu Hatalar Genellikle Root içindeki düzenlemeleri yanlış yapmandan kaynaklanır root dosylarına atda bakıyım bi istersen

Arkadaşım Bu işlere Girdiğimde Bende Almıştım Sw Files Değiştirince geçti Bu Hatalar Genellikle Root içindeki düzenlemeleri yanlış yapmandan kaynaklanır root dosylarına atda bakıyım bi istersen

Hocam ilginden dolayı teşekkür ederim, sorunu çözdüm. Server pack'inden kaynaklanan bir problemmiş. Farklı bir Server Files ve Pack indirdiğimde problem tamamen çözüldü. Tekrardan teşekkür ederim.

Konu kilitlensin#

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri