Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

Parabahçesi oyunu hakkında bilgilendirme.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Travian09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 483

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar.

Öncelikle oyunun tabanı hakkında bilgilendirme yapmak istiyorum size. Oyun internet sayfası üzerinden oynanan bir oyundur. Taban olarak Travian gibi olduğunu düşüne biliriz.

Peki bu oyunun içeriği ve faydasi nedir ne gibi bir özelliği vardır.

Oyun Rusyada popüler olan sonrada dünyada uygulanan oyun üzerinden para kazanma tarzindadır. Kazanc oranları oyunda harcadığınız süreye ve yatırıma göre büyük bir fark gösterir lakin oynanışı basittir.

Benim ele aldığım Para behçesi oyunu ise şu şekilde oynanır. Oyuna kayit olunca size 75 Altin hediye edilir ve bağzı ciftlik ürünlerini bu altin karşılığında satin alirsiniz. Her sebzenin bir fiyatı saatlik ve günlük üretim değeri vardır. Bu ürünlerden kristal kazanırsınız her üründe farkli degerde olan kristal ile yeni ürünler alarak kazancinizi artirabilir yada biriktirerek bu kristallerinizi TL cevirerek papara veya banka hesabina havele olarak çekebilirsiniz. Oynanışı anlattığım kadar basittir. Diğer birçok detayı site üzerinden facebook grubundan öğrenebilirsiniz.

Benzer oyundanlardan haberi olan arkadaşlar ödeme puanı ve depo problemini bilirler suan için sitede depo yok ödeme puanı da site yoneticileri tarafinda. Uygulanmayacagi açıkça belirtildi.

Oyun gayet güzel ve dediğim gibi Oynanışı basit başında saatler harcamaniz gereken bir oyun değil gundelik işlerinizden kalan 10 dk içinde herseyi yapabilirsiniz. Site size ayllik 1000TL gelir vaad ediyor lakin benim öngörüm aylik cok zaman harcarsınız 500 750 TL birşey olur rahat oynarsaniz aylik 150 250 arası birşey olur ama tabiki bunu hemen kazanmayi beklemeyin biraz zaman gecmesi ve gelişmeniz gerekir.

Peki şunu sorabilirsiniz bu site nasıl para kazaniyor.
Site reklam gelirleri oyun icerisinde para ile sattığı ürünlerden para kazanıyor bilmediğim bir başka geliri varsa onu araştırarak öğrenebilirsiniz.

Site güvenilirmi sorusu aklinizda ise;
Açıkçası %100 güveniyorum diyemem çünkü daha önce bu tarz siteler açan insanlar siteyi kapatıp parayi vurup kaçtılar. Ama şöyle bir gerçek var kanal sahibi bir youtuber yani kanal aboneleri var ve kendisi kim olduğunu gizlemiyor bu bir guven kaynağı ayrıca oyun uye kazanmaya devam ettigi surece ve reklam aldıkça para kazanmaya devam eder ve güvenilirliği koruduğu surecede kazanır bu güvenilirliği korumak için üyelerine karşı herhangi bir olumsuz davranış gösterilmemelidir. Kısaca uzun vadede para bahçesi para kazanmak istiyorsaibize karşı sözlerini yerine getirecektir diye düşünüyorum. Siteyi kapatıp kacarsalar belki bir vurgunla 10000 tl çalarlar ama duzgun sekilde devam ederlerse bunun kat kat fazlasini kazanirlar. Mantıklı olan devam ettirmeleridir.

Oyun hakkida daha detayli bilgi isterseniz video yu izleyebilirsiniz
https://m.youtube.com/watch?v=kC6tLjhjeRg

Oynayacak olan arkadaşlar

üzerinden oyuna kayit olabilirler daha fazla detayi oyun içerisinden göre bilirler tavsiyem tam olarak öğrenmeden veya guvenmeden herhangi bir para yatirmayin.
Üyelik bedava olduğu için kayıt olup bir kac hafta ufak zamanlarda bakmak sizin için sıkıntı olmayacatir. Site kurucusu YOUTUBE de uzun suredir video paylaşan ORKUNTV kanalının sahbidir. Kanalla veya oyunla herhangi bir yakin ilişkim yoktur. Sadece bir oyuncuyum.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri