mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

lHAKiMl (10) Vs (0) Evohes Sonuç Hüsran

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lllHAKiMlll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sen kimsin 10 0 beni kesmek kim karadayi kesince yanina seni ekliyor ? bide duzenbazlikta master yapmissiniz yerde kestin adamda yakuptur bide evohes yazmissin kaldir konuyu yoksa ban attiricam

Sen kimsin 10 0 beni kesmek kim karadayi kesince yanina seni ekliyor ? bide duzenbazlikta master yapmissiniz yerde kestin adamda yakuptur bide evohes yazmissin kaldir konuyu yoksa ban attiricam

karadayı kesince seni eklior demişsin varsa öyle bişi resim atta görelim boş yapma asımmm sizin gibilerden çok gördük gül gül öldük hadi işine bak kanıtın yok bişiyin yok boş boş konuşuyorsun.

karadayı kesince seni eklior demişsin varsa öyle bişi resim atta görelim boş yapma asımmm sizin gibilerden çok gördük gül gül öldük hadi işine bak kanıtın yok bişiyin yok boş boş konuşuyorsun.
Konuyu degis az adam ol bide 10 0 yazmis vs atalim ali gorelim kim iyi ? Sen kimsin yahu

önce sen dün attığın vsde konu başlığından benim ismimi kaldır sonra ben konuyu kaldırırım merak etme düzenbazlığın alası sende

Turkmmo Flood Engelleme

Konuyu degis az adam ol bide 10 0 yazmis vs atalim ali gorelim kim iyi ? Sen kimsin yahu

konuyu değiştirmem için önce senin karadayıyla attığın vs nin konu başlığından ismimi silmen gerek asım bu güne kadar ceyhunla attığım vslerin konu başlığında senin ismini kullanmadım az delikanlı ol

jB96XW.jpg
hakim madem ws atin asimla nedn isimleri gizliyorsun sonucu yazanin ismNi niye silmişin bence bu ws değil

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri