- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 7 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
- Konular
- 82
- Reaksiyon Skoru
- 67
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 6 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 78
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Afxfagsgaggdgagsggs hahahhahaha lan bu ne diyor 10 0 diyo lan o vs attin kisi kim 10 0 yazmis evohes eklemis bide yanina hahahhahahahhahahhahahahahhahaha ulan yarildim gülmekten
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 7 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Afxfagsgaggdgagsggs hahahhahaha lan bu ne diyor 10 0 diyo lan o vs attin kisi kim 10 0 yazmis evohes eklemis bide yanina hahahhahahahhahahhahahahahhahaha ulan yarildim gülmekten
ancak kendine gülersin asımcım

- Konular
- 82
- Reaksiyon Skoru
- 67
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 6 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 78
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ancak kendine gülersin asımcım![]()
Lan gitmissin yerdeki adam kim karadayimi agdgaggdgs skor gecmis bide evohes 0 diye hahhahahahhahahha gec oyuna ali kesicem seni gercekten cok oldun sen artik yaşam satılır
Turkmmo Flood Engelleme
Bide kankam enerjisiz vs atmis hpside ful üstte cozmesi bozmasi bile yok duzenbazlar ahdhahdh @Shorty ; el atarmisın
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 7 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Lan gitmissin yerdeki adam kim karadayimi agdgaggdgs skor gecmis bide evohes 0 diye hahhahahahhahahha gec oyuna ali kesicem seni gercekten cok oldun sen artik yaşam satılır
Turkmmo Flood Engelleme
Bide kankam enerjisiz vs atmis hpside ful üstte cozmesi bozmasi bile yok duzenbazlar ahdhahdh @Shorty ; el atarmisın
düzenbazlık sizin işiniz üslubuna dikkat et asım başkasıyla attığın vs konu başlığına benim adımı yazmayı biliorsun @Shorty ; ilk önce senin açtığın konuya el atması Gerek Anladın Ben senden 4 tane part yaptım yeter seni kestiğim sıkılıorum artık seni kesmekten şimdi işine bak
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)