kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Calinan mavi ejderha katledenim!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kurosaki-san
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

°•ÚÑdérwòrLD• °;1386988' Alıntı:
:D ben ticket attıgımda 6 saat sonra admalar ban yiyor :D
Normanci ile konuş :D
Sonrada adminle konuş :)

Adamın yanından geçmıs exelanscıx sordu bana sattınmı katledenı dıye yoo dedım çaldı adam fln anlattım arka.. adam bı kin kılıcı bı yarı ınsan bı katledenı takıp ıtemlarım ne guzel dıye yazıomus :d allhm ya... yarı ınsan da edıtlı onuda başka bırınden çalmış ... neyse boyle gıderse çok kişinin cani yanar.

Artik Sabrindan Bi Yere Kdr Ben O Yariyida Calmadim Leopn Dan tksla Aldim Bu Arada Kimse Bilip bilmeden Konusmasin Exelans Hangi Tarihta Görmüş Bana bi Söylesene :)

Oha ya :D valla :D Hadı tm yariyi biraktim çalıntı oldugunu BARON DEGIL MI ÇALINTI HE? BALONCUKTAN DUSURDUN TM OYUN KURALLARINA GORE ÇALMAK OLMUYOR AMA BIZ BUNA ÇALMAK DIYORUZ ADAMDAN DUSURUYOSUN ITEMI GIDIP VERMEK YERINE YAPTIGIN SEYE BAK BIDE UTANMADAN GELMIS BURAYA YAZIYORSUN SENDE HIC MI UTANMA YOK ?

Bende Sana Bu Arada Baron kilici Verdim Full Edit O Hic Konustugun Yok Baronm kilici 50 Tl Katledende 50 Tl

BAL10CUk da Serbeste Alıken kahkah gülyordu kesilince :(( oldu pvp acmasin o zmn madem pvp acıyor yatmasin :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri