kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Calinan mavi ejderha katledenim!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kurosaki-san
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Kurosaki-san

Level 5
TM Üye
Konular
66
Online süresi
20m 10s
Reaksiyon Skoru
5
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 11 Ay 15 Gün
Başarım Puanı
103
MmoLira
2
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Mavi ejderha katledenim OXxAZAPxXO tarafından çalınmıstır

Olay soyledır
Azap bana teklıfte bulundu mavi ejderha katledenıme baron kılıcı edıtlı + yarı ınsan kılıcı +9 edıtlı verdı ılk olarak denemek amacıyla takas ettık o bana baronu verdı ben katledenımı verdım sonra cıktı gıttı getırıcem dedı getırmedı 30 dk bekledım serverdakı tek katleden buradada ss ı var ve anlastıgımız andakı konusmalar

ComicAze

Serverdaki tek katledene sahıbım tıcketım da var alırkenkı ıstek halınde verebılırım !

0803165036.jpg

Öncelikle Geçmiş Olsun Kardeşim Şimdi Azap Bana Pm Attı Ve İtemlerini Yere Attıgını Söyledi. + BAN Yiyecem Dedi Ama Bilemiyorum. Gerçekten Üzüldüm O Baronda Ecemindi Baloncuk Emanet Aldı Ecemden Baloncukda Düşürdü Baronu Azap Aldı Şanşa Millete Satmaya Calıştı Gidipde Sahib Verecgine Millete Satmaya Calıştı. Cok Büyük Yanlış Yaptı Ama İnş Üstünü Cizerler

Serverdaki tek mavi ejderha katleden oldugundan geri verilmesini rica ediyorum eger mumkunse majezik ilgilenirse bırde adam attım dıyorda yan chara attı buyuk olasılıkla zaten kımde olursa olsun majezık gerı dondurebılır serverda bır tane sonucta :) bıraz beklemekten zarar cıkmaz.

Son düzenleme:
G.olsun Krdesim KaBiRaZaBi & PeRFeCDiE :(((

O Büyük İhtimal Oyunu Bırakmadı Sen işi Bırakma 5 6 Güne Çıkar Yeni Charı.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri