- Konular
- 66
- Online süresi
- 20m 10s
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 103
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Mavi ejderha katledenim OXxAZAPxXO tarafından çalınmıstır
Olay soyledır
Azap bana teklıfte bulundu mavi ejderha katledenıme baron kılıcı edıtlı + yarı ınsan kılıcı +9 edıtlı verdı ılk olarak denemek amacıyla takas ettık o bana baronu verdı ben katledenımı verdım sonra cıktı gıttı getırıcem dedı getırmedı 30 dk bekledım serverdakı tek katleden buradada ss ı var ve anlastıgımız andakı konusmalar
ComicAze
Serverdaki tek katledene sahıbım tıcketım da var alırkenkı ıstek halınde verebılırım !
Olay soyledır
Azap bana teklıfte bulundu mavi ejderha katledenıme baron kılıcı edıtlı + yarı ınsan kılıcı +9 edıtlı verdı ılk olarak denemek amacıyla takas ettık o bana baronu verdı ben katledenımı verdım sonra cıktı gıttı getırıcem dedı getırmedı 30 dk bekledım serverdakı tek katleden buradada ss ı var ve anlastıgımız andakı konusmalar
ComicAze
Serverdaki tek katledene sahıbım tıcketım da var alırkenkı ıstek halınde verebılırım !
- Konular
- 36
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Öncelikle Geçmiş Olsun Kardeşim Şimdi Azap Bana Pm Attı Ve İtemlerini Yere Attıgını Söyledi. + BAN Yiyecem Dedi Ama Bilemiyorum. Gerçekten Üzüldüm O Baronda Ecemindi Baloncuk Emanet Aldı Ecemden Baloncukda Düşürdü Baronu Azap Aldı Şanşa Millete Satmaya Calıştı Gidipde Sahib Verecgine Millete Satmaya Calıştı. Cok Büyük Yanlış Yaptı Ama İnş Üstünü Cizerler
- Konular
- 66
- Online süresi
- 20m 10s
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 103
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Serverdaki tek mavi ejderha katleden oldugundan geri verilmesini rica ediyorum eger mumkunse majezik ilgilenirse bırde adam attım dıyorda yan chara attı buyuk olasılıkla zaten kımde olursa olsun majezık gerı dondurebılır serverda bır tane sonucta
bıraz beklemekten zarar cıkmaz.
bıraz beklemekten zarar cıkmaz.
Son düzenleme:

((