- Konular
- 78
- Online süresi
- 1h 23m
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 116
- MmoLira
- 22
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Şirket geri ödeme yapacağını söyledi wpden faceden engelledi ve ödemem yapılmadı.
Ve hiç hizmet almadan yapmış olduğum ödemem dahi var.
Dekontlar aşağıdadır
Ve hiç hizmet almadan yapmış olduğum ödemem dahi var.
Dekontlar aşağıdadır
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 9,014
- Çözüm
- 14
- Online süresi
- 2mo 18d
- Reaksiyon Skoru
- 4,570
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 561
- MmoLira
- 29,470
- DevLira
- 0
Dekontlar güvenlik sebebi ile kaldırıldı, konu onaylandı.
Son düzenleme:
- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 31
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 10 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Odediginiz tutar 30 tl ve bu tutarin yarisini hizmet alarak tamamladiniz zaten.Kullandiginiz gunleri yok sayiyorum baska yerde onu hesaplasiriz merak etmeyin
gonderdiginiz 30 tl tutari durumum oldugunda gonderecegim diger musteriler ile toplu olarak.
gonderdiginiz 30 tl tutari durumum oldugunda gonderecegim diger musteriler ile toplu olarak.- Katılım
- 30 Haz 2011
- Konular
- 78
- Online süresi
- 1h 23m
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 116
- MmoLira
- 22
- DevLira
- 0
Yanlış bir anlasilma olmasin şirket e 20 + 30 tl para yatırdim 20 tl server parası onun hizmetini aldim sayılır. 30 tl alan adı ödemesi onun hizmetini hiç almadim. .com alan aadı alacaktim resellerclubte .com alan adi kapalı oldugunu .net verebileceginizi soylediniz yada beklememi söylediniz 4 gün bekledikten sonra .net alayim bari diye ticket attım.Cevap vermediniz 1 gün sonra wp den msj attim engellediniz vs her yerden engellediniz ister istemez zoruma gitti beni engellemeden cevap verseydiniz durumunuzu izah etseydiniz helali hoş olsun diyecektim ve sizden bir çok alışveriş daha yapacaktim...
30 tl paranın ödenmesini talep ediyorum
Son düzenleme:
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 7 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 16
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
g.olsunYanlış bir anlasilma olmasin şirket e 20 + 30 tl para yatırdim 20 tl server parası onun hizmetini aldim sayılır. 30 tl alan adı ödemesi onun hizmetini hiç almadim. .com alan aadı alacaktim resellerclubte .com alan adi kapalı oldugunu .net verebileceginizi soylediniz yada beklememi söylediniz 4 gün bekledikten sonra .net alayim bari diye ticket attım.Cevap vermediniz 1 gün sonra wp den msj attim engellediniz vs her yerden engellediniz ister istemez zoruma gitti beni engellemeden cevap verseydiniz durumunuzu izah etseydiniz helali hoş olsun diyecektim ve sizden bir çok alışveriş daha yapacaktim...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)