shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Lonca Skor Sistemi 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vulpe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 106
  • Görüntüleme Görüntüleme 23K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Sistem sahibinden izin alınarak paylaşılmadıysa kapatırmısın konuyu.

Sistem sahibini ulaşamadım ulaşsaydım izin isterdim.

sen her konuya niye aynı yorumu yapıyosun sistem sahibi gelsin

Belki Sistem Sahibidir Her konuya Atlıyor bende Fark ettim Ve Cok Gıcıgıma Gitti :D

Bu Arada eline saglık Cok Saolasın

sen her konuya niye aynı yorumu yapıyosun sistem sahibi gelsin

Belki Sistem Sahibidir Her konuya Atlıyor bende Fark ettim Ve Cok Gıcıgıma Gitti :D

Bu Arada eline saglık Cok Saolasın

Sistem sahibi değilim ama sistem sahibi veya başka biri kim ne sistem yapsa satışa sunsa warez yapılıyor ve modlar sistem sahiplerini bekliyor kendi sistemlerinizden biri düşse emekleriniz boşa gitse hoş olursa eyvallah. Sistem sahipleri modlara yazmaktan bıktı siz bunları engelleyemediniz. Hem nasıl modsun konuşma şekline dikkat et ilk önce @Statu istediğim gibi her konuya yorum atarım.

[URL="http://www.turkmmo.com/2120763-mateq.html"]MaTEQ
Zamanı gelince sistem satışı yapmak için kafan basar ve satış yaparsan, warez olduğu zaman anlarsın.[/URL]

Sistem sahibi değilim ama sistem sahibi veya başka biri kim ne sistem yapsa satışa sunsa warez yapılıyor ve modlar sistem sahiplerini bekliyor kendi sistemlerinizden biri düşse emekleriniz boşa gitse hoş olursa eyvallah. Sistem sahipleri modlara yazmaktan bıktı siz bunları engelleyemediniz. Hem nasıl modsun konuşma şekline dikkat et ilk önce @Statu istediğim gibi her konuya yorum atarım. http://www.turkmmo.com/2120763-mateq.htmlMaTEQ Zamanı gelince sistem satışı yapmak için kafan basar ve satış yaparsan, warez olduğu zaman anlarsın.
Yav elinizde olan bisey warez olunca nie cildiriyorsunuz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri