- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 21
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 7 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 23
- MmoLira
- 4
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Sistem sahibinden izin alınarak paylaşılmadıysa kapatırmısın konuyu.
Sistem sahibini ulaşamadım ulaşsaydım izin isterdim.
- Konular
- 230
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 3mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 1,027
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 276
- MmoLira
- 5,751
- DevLira
- 31
sen her konuya niye aynı yorumu yapıyosun sistem sahibi gelsinSistem sahibinden izin alınarak paylaşılmadıysa kapatırmısın konuyu.
- Konular
- 15
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 6mo 27d
- Reaksiyon Skoru
- 321
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 4 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 198
- MmoLira
- 11,386
- DevLira
- 6
sen her konuya niye aynı yorumu yapıyosun sistem sahibi gelsin
Belki Sistem Sahibidir Her konuya Atlıyor bende Fark ettim Ve Cok Gıcıgıma Gitti

Bu Arada eline saglık Cok Saolasın
- Konular
- 51
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 547
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 198
- MmoLira
- 11,378
- DevLira
- 15
sen her konuya niye aynı yorumu yapıyosun sistem sahibi gelsin
Belki Sistem Sahibidir Her konuya Atlıyor bende Fark ettim Ve Cok Gıcıgıma Gitti
Bu Arada eline saglık Cok Saolasın
Sistem sahibi değilim ama sistem sahibi veya başka biri kim ne sistem yapsa satışa sunsa warez yapılıyor ve modlar sistem sahiplerini bekliyor kendi sistemlerinizden biri düşse emekleriniz boşa gitse hoş olursa eyvallah. Sistem sahipleri modlara yazmaktan bıktı siz bunları engelleyemediniz. Hem nasıl modsun konuşma şekline dikkat et ilk önce @Statu istediğim gibi her konuya yorum atarım.
[URL="http://www.turkmmo.com/2120763-mateq.html"]MaTEQ Zamanı gelince sistem satışı yapmak için kafan basar ve satış yaparsan, warez olduğu zaman anlarsın.[/URL]
- Konular
- 15
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 2 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 83
- DevLira
- 0
Yav elinizde olan bisey warez olunca nie cildiriyorsunuz.Sistem sahibi değilim ama sistem sahibi veya başka biri kim ne sistem yapsa satışa sunsa warez yapılıyor ve modlar sistem sahiplerini bekliyor kendi sistemlerinizden biri düşse emekleriniz boşa gitse hoş olursa eyvallah. Sistem sahipleri modlara yazmaktan bıktı siz bunları engelleyemediniz. Hem nasıl modsun konuşma şekline dikkat et ilk önce @Statu istediğim gibi her konuya yorum atarım. http://www.turkmmo.com/2120763-mateq.htmlMaTEQ Zamanı gelince sistem satışı yapmak için kafan basar ve satış yaparsan, warez olduğu zaman anlarsın.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)