- Konular
- 51
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 547
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 198
- MmoLira
- 11,378
- DevLira
- 15
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Yav elinizde olan bisey warez olunca nie cildiriyorsunuz.
Şükür kimsenin sisteminde gözüm yok ihtiyacımda yok, kendine has bir sistem satışın olursa sana yaşatırız o duyguyu merak etme.
- Konular
- 15
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 6mo 27d
- Reaksiyon Skoru
- 321
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 4 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 198
- MmoLira
- 11,386
- DevLira
- 6
Sistem sahibi değilim ama sistem sahibi veya başka biri kim ne sistem yapsa satışa sunsa warez yapılıyor ve modlar sistem sahiplerini bekliyor kendi sistemlerinizden biri düşse emekleriniz boşa gitse hoş olursa eyvallah. Sistem sahipleri modlara yazmaktan bıktı siz bunları engelleyemediniz. Hem nasıl modsun konuşma şekline dikkat et ilk önce @Statu istediğim gibi her konuya yorum atarım. http://www.turkmmo.com/2120763-mateq.htmlMaTEQ Zamanı gelince sistem satışı yapmak için kafan basar ve satış yaparsan, warez olduğu zaman anlarsın.
Bana Kuyruna Basılmıs kedi gibi gelip burda Cıyakla Sistem didinmi Kendin En önden geliyorsun Cok Beyenmiyorsan Konulara Felan yorum atma Demeki Seninde Yaran var Buralarda Geziniyorsun Fazla Bıdı bıdı yapa istersen muhatabım Deilsin..
- Konular
- 51
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 547
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 198
- MmoLira
- 11,378
- DevLira
- 15
Bana Kuyruna Basılmıs kedi gibi gelip burda Cıyakla Sistem didinmi Kendin En önden geliyorsun Cok Beyenmiyorsan Konulara Felan yorum atma Demeki Seninde Yaran var Buralarda Geziniyorsun Fazla Bıdı bıdı yapa istersen muhatabım Deilsin..
Farkındaysan muhattaba almaya çalışan sensin, sana birşey diyen yok sen gelmiş birşeyler diyorsun saçmalama allah aşkına ne acım olucak acısı olan sizsiniz.. Hadi sistem dilenin ordan burdan warez arayın.
- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 21
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 7 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 23
- MmoLira
- 4
- DevLira
- 0
Farkındaysan muhattaba almaya çalışan sensin, sana birşey diyen yok sen gelmiş birşeyler diyorsun saçmalama allah aşkına ne acım olucak acısı olan sizsiniz.. Hadi sistem dilenin ordan burdan warez arayın.
Müdür seni tanımamda biraz fazla tepki vermiyormusun ? Bu insanlar artık bu alemden çekilmiş insanlar inan herkezde bu sistemler var ama paylaşmasını bilmiyor ben yanlış birşey yaptığımı düşünmüyorum.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)