HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sen yöneticimisin ? Ne haltsın ? Kimsin sen ?
Ayrıca bu konuyu senin canının sıkılması gidermesi için açmadım konumu terket ! Senle ugrascak zamanım yok.
sen burayı terk et insanları meşgul etme rahatsız etme , hem suçlusun hem güçlü artık oyundada afk bırakacak çarın kalmadı tüm çarların ban yedi kıvranma , sakin ol, relax, insanlara saldırma sakin sakin 2019 a kadar bekle. konular açıpta meşgul etme insanları herkesin isleri güçleri var kötülükleri yapmasaydın da böyle ağlamasaydın yaptıklarının cezasını çekiceksin şuan oyun huzura kavuştu sen yoksun insanlar rahat neyse sen 2019 u bekle belki açılır !
Son düzenleme:
sen burayı terk et insanları meşgul etme rahatsız etme , hem suçlusun hem güçlü artık oyundada afk bırakacak çarın kalmadı tüm çarların ban yedi kıvranma , sakin ol, relax, insanlara saldırma sakin sakin 2019 a kadar bekle. konular açıpta meşgul etme insanları herkesin isleri güçleri var kötülükleri yapmasaydın da böyle ağlamasaydın yaptıklarının cezasını çekiceksin şuan oyun huzura kavuştu sen yoksun insanlar rahat neyse sen 2019 u bekle belki açılır !
Senindemi canını cok yakmıslar canım burda gelıp aglıyorsun :S sıkıntı yok benım ıcın umudum yok acılma konsuundan dertlerin derin ALLAH kerim kardeşşşş sen o kafanı rahat etmeye bak ben rahatım sıkıntı yok :=)
Turkmmo Flood Engelleme
@Shorty;
Moderatör tarafında düzenlendi:
umudun yoksa bu kadar rahatsan sıkıntı yoksa neden hala buradasın? bir tek forum hesabın kaldı? oynayacak birseyin kalmadı forumdan oynarsın oyunu 130 falan kasarsın afk bırakmayı seviyorsun simdi forumdaki hesablarını afk bırak öyle zaman geçirirsin işte işsizlik mağlüm veya illegal yollarla gene bisiler bulursun senSenindemi canını cok yakmıslar canım burda gelıp aglıyorsun :S sıkıntı yok benım ıcın umudum yok acılma konsuundan dertlerin derin ALLAH kerim kardeşşşş sen o kafanı rahat etmeye bak ben rahatım sıkıntı yok :=)
Turkmmo Flood Engelleme
@Shorty;
, oyundanda yok savcılığa verecem tehditler bilmem ne insanları rahatsız etmeye hakkın yok meşgul etme burayı 2019 da gelirsin hem suçlu hem güçlü
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)