korayın yarım yamalak paylaşım kervanına bir yenisi daha eklendi
Öncelikle sistemi bu halde kullanmanızı tavsiye etmem güvenlik konusunda birkaç sıkıntı var onun dışında konu yarım yamalak değil konudaki anlatımı yaparken 3 kere 0'dan ekledim ve düzenlenen dosyaları direk anlatıma yazdım yani konuda sorun yok. Konuda yazdığım şey tüm giriş denemelerini MySQL'a aktarmasıydı(başarısız girişlerde dahil) sanırım yanlış anlaşılmış.
Biraz daha düzgün hali,
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
burda mevcut en azından güvenlik konusunda sıkıntı çıkmaz.harika konu emek için tşk ama benim merak ettiğim şu (konuya şimdi denk geldim 5-6 ay gecikmelide olsa sadece ilgimi çekti)
bu konuyu okuyan biri şimdi haydi db ve server tarafına birşey yapamadı diyelim cliente eklediklerimizi silemeyecekmi? silebilir elbette o zaman ne espirisi kalır bu konunun??
diğer soru ise başka bir yöntem yokmu a.....s.....o....ç hilecileri bloklamanın??
bu konuyu okuyan biri şimdi haydi db ve server tarafına birşey yapamadı diyelim cliente eklediklerimizi silemeyecekmi? silebilir elbette o zaman ne espirisi kalır bu konunun??
diğer soru ise başka bir yöntem yokmu a.....s.....o....ç hilecileri bloklamanın??
Konu içerisindeki linkleri 24 saat içerisinde güncelleyiniz.
Edit: Verilen süre içerisinde linkler yenilenmediği için kapatıldı.
Edit: Verilen süre içerisinde linkler yenilenmediği için kapatıldı.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)