Merhaba arkadaşlar;
Sistem tanıtımı: Her bir bilgisayar için 1 adet (hwid ıd) oluşturuyor.Bu sistem Bağlanmasını istemediğiniz bir kullanıcıyı tamamen engelliyor.
Kullanıcıların hwid adreslerini navicat> player>account bölümünde hwid ıd yazan kısımdan erişebilirsiniz.
C++-PYTHON-SQL
Anlatım+dosyalar için;
Link;
Virustotal;
Sql den görüntü;
Sistem ; pasha37 (Koray) kodlama.
Alıntı Link için
Konu benim ile ilgili değildir,bazı arkadaşlarımızın işini göreceğini tahmin ettiğim için paylaşmış bulunmaktayım...
Sistem tanıtımı: Her bir bilgisayar için 1 adet (hwid ıd) oluşturuyor.Bu sistem Bağlanmasını istemediğiniz bir kullanıcıyı tamamen engelliyor.
Kullanıcıların hwid adreslerini navicat> player>account bölümünde hwid ıd yazan kısımdan erişebilirsiniz.
C++-PYTHON-SQL
Anlatım+dosyalar için;
Link;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Virustotal;
Sql den görüntü;
Sistem ; pasha37 (Koray) kodlama.
Alıntı Link için
Konu benim ile ilgili değildir,bazı arkadaşlarımızın işini göreceğini tahmin ettiğim için paylaşmış bulunmaktayım...
Öncelikle sistemi bu halde kullanmanızı tavsiye etmem güvenlik konusunda birkaç sıkıntı var onun dışında konu yarım yamalak değil konudaki anlatımı yaparken 3 kere 0'dan ekledim ve düzenlenen dosyaları direk anlatıma yazdım yani konuda sorun yok. Konuda yazdığım şey tüm giriş denemelerini MySQL'a aktarmasıydı(başarısız girişlerde dahil) sanırım yanlış anlaşılmış.
Biraz daha düzgün hali,Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.burda mevcut en azından güvenlik konusunda sıkıntı çıkmaz.
Son düzenleme:
Rica ederim. metin2dev'de koray abinin profile bakarken gördüm balki birilerinin işini görür.Koray abi bunu yaparken az uğraşmamıştır.Teşşekürler.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)