- Konular
- 29
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 6d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 52
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 4 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 118
- MmoLira
- 1,995
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Yöneticinin verdiği cevap sistem çalışıyor ama eksikler doğru, marka isminiz ve kalitenizi hiç önemsemiyorsunuz herhalde turkmmo çöp forumu değil çözüm merkezi olmalıydı ama bu kafayla... İyi Forumlarsistem ekleniyor ve calisiyor ama eksik olduğu doğru kapatılmasına gerek yok
- Konular
- 230
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 3mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 1,027
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 276
- MmoLira
- 5,736
- DevLira
- 31
Yöneticinin verdiği cevap sistem çalışıyor ama eksikler doğru, marka isminiz ve kalitenizi hiç önemsemiyorsunuz herhalde turkmmo çöp forumu değil çözüm merkezi olmalıydı ama bu kafayla... İyi Forumlar
paylasildiği halde eklenip calisiyor ise problem bizde değildir.
- Konular
- 76
- Reaksiyon Skoru
- 279
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 4 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 180
- MmoLira
- 599
- DevLira
- 0
Toplucak bilgin olmadıkça sürekli boyle dileneceksin mert o bilgide sende hic olacak gibi durmuyor
ben won sistemini zaten kullanmıyorum gerekde duymuyorum + ben forumdaki arkadaşlar için söyledim kimseden dilendigim yok kendim python kısmını baştan söker paylaşırım izni olursa arkadaşların en azından kendi filesimizi yapıyoruz insanları dolandırmak ile ilgilen sen .- Katılım
- 12 Kas 2015
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 7 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 32
- DevLira
- 0
solution?
- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 3 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 12
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ben won sistemini zaten kullanmıyorum gerekde duymuyorum + ben forumdaki arkadaşlar için söyledim kimseden dilendigim yok kendim python kısmını baştan söker paylaşırım izni olursa arkadaşların en azından kendi filesimizi yapıyoruz insanları dolandırmak ile ilgilen sen .
konuyu açtılar bıraktılar dolandırma diyorsunda varmı sizin üstünüze bu forumda dolandırıcı