- Konular
- 29
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 6d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 52
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 4 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 118
- MmoLira
- 1,995
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Pyhton ve Client Src kısmında eksiklikleri tamamlayıp paylaşabilirsin, faydan olsun foruma, zaten moderatörler hepsi satış işleriyle meşgulben won sistemini zaten kullanmıyorum gerekde duymuyorum + ben forumdaki arkadaşlar için söyledim kimseden dilendigim yok kendim python kısmını baştan söker paylaşırım izni olursa arkadaşların en azından kendi filesimizi yapıyoruz insanları dolandırmak ile ilgilen sen .
- Konular
- 230
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 3mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 1,027
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 276
- MmoLira
- 5,706
- DevLira
- 31
Pyhton ve Client Src kısmında eksiklikleri tamamlayıp paylaşabilirsin, faydan olsun foruma, zaten moderatörler hepsi satış işleriyle meşgul
kardeşim client ve game src kısmında eksik yok neyini anlamıyorsun. zaten güncelleme diye ekstra konuya eklenmiş hala daha modlara laf atıyorsun. python kısmında bir kaç eksik var onlarda şöyle bazı yerlerde 50 won yazacagına 50 yang yazıyor yada 50yang won yazıyor bunları düzeltceksn bitiyor
- Konular
- 1
- Online süresi
- 4d 16h
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 93
- MmoLira
- 2,308
- DevLira
- 0
can you one help i have the error i cant buy from privat shop every time say me give 2 arguments and take 3

ben won sistemini zaten kullanmıyorum gerekde duymuyorum + ben forumdaki arkadaşlar için söyledim kimseden dilendigim yok kendim python kısmını baştan söker paylaşırım izni olursa arkadaşların en azından kendi filesimizi yapıyoruz insanları dolandırmak ile ilgilen sen .