- Konular
- 192
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 3h 33m
- Reaksiyon Skoru
- 41
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 12 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 144
- MmoLira
- 252
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
dosyaları hazırladıysan bana verebilirmisin
Sonunda Yaptım Be Çalıştırdım ya baştan quest yazdım aynı kodları 3 kez kontrol ettim.sonunda yaptım.
@devit; ve @blackdragonx61; hiç yardım etmediniz çok saolun yani çok kızdım size.
@Hashirama Senju; sana helal olsun yardım etmedin ama en azından bana cevap yazdın diğerleri cevap bile vermedi.
Konudaki kodlar hatalıdır bazı yerleri kendinize göre editlemeniz lazım ayrıca alınan filesden alınırkende değiştirmişler yine ondanda hatalar var root taki locale_tr deki kodlarda eksikler var. anlatımda hatalı kodlar ve eksikler var yine. won sistemi eklemeye kalkanların dikkatine yani.
won dönüştürme sorunsuz ticaret sorunsuz syserr vs hiç bir sorun olmadan sonunda ekledim filese.
Buda Kanıt
![]()
- Konular
- 95
- Reaksiyon Skoru
- 719
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 157
- MmoLira
- 67
- DevLira
- 0
Hacı yardım etme zorunluluğum yok hiç kimseye. Ne modum nede başka bir şey.Sonunda Yaptım Be Çalıştırdım ya baştan quest yazdım aynı kodları 3 kez kontrol ettim.sonunda yaptım.
@devit; ve @blackdragonx61; hiç yardım etmediniz çok saolun yani çok kızdım size.
@Hashirama Senju; sana helal olsun yardım etmedin ama en azından bana cevap yazdın diğerleri cevap bile vermedi.
Konudaki kodlar hatalıdır bazı yerleri kendinize göre editlemeniz lazım ayrıca alınan filesden alınırkende değiştirmişler yine ondanda hatalar var root taki locale_tr deki kodlarda eksikler var. anlatımda hatalı kodlar ve eksikler var yine. won sistemi eklemeye kalkanların dikkatine yani.
won dönüştürme sorunsuz ticaret sorunsuz syserr vs hiç bir sorun olmadan sonunda ekledim filese.
Buda Kanıt
![]()
- Konular
- 127
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 1mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 331
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 199
- MmoLira
- 3,205
- DevLira
- -19
yardım etmen söz konusu değil en azından bir cevap verir insan .Hacı yardım etme zorunluluğum yok hiç kimseye. Ne modum nede başka bir şey.
- Konular
- 1
- Online süresi
- 4d 16h
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 93
- MmoLira
- 2,323
- DevLira
- 0
have same one the quest for this system
- Konular
- 29
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 6d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 52
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 4 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 118
- MmoLira
- 1,995
- DevLira
- 0
Phyton ve client src kısmında çok değil aşırı eksiklik var konu tekrardan düzenlenmeli veya kapatılmalı @admin;yardım etmen söz konusu değil en azından bir cevap verir insan .
Moderatör tarafında düzenlendi: