HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
şu yorumlardakını topla ıstersen hepsını yada ben gece bır bakayım hepsını toplu şekile alayımoffical tarzı 4 invetory eklentisi işte pekte önemli değil
python güncellemesiyse açtım orda eksik olan belirtirseniz tekrar güncelleme yaparım
tamam sistemi ekliyecem bırazdaha toplansın bır hatalar nedır ne degıldır bakalımda çözüm arayışlarına girelim bakalım test server acarım zaten bakarız ordan sykpe kullanıyorsan özelden bana iletirsinpython güncellemesiyse açtım orda eksik olan belirtirseniz tekrar güncelleme yaparım
Won'u konudaki anlatımla hertürlü eklersin ama
Herhangi bir itemi pazara koyduğunda gerek won gerek normal yang fiyatını girmen lazım
birisini girmediğin zaman pazar kurulmuyor normal hem yang hem won fiyat gırdığınde ise
kabule basıyorsun pazarda item gozukmuyor böyle bir hata mevcut syseri göstermiştim zaten
Herhangi bir itemi pazara koyduğunda gerek won gerek normal yang fiyatını girmen lazım
birisini girmediğin zaman pazar kurulmuyor normal hem yang hem won fiyat gırdığınde ise
kabule basıyorsun pazarda item gozukmuyor böyle bir hata mevcut syseri göstermiştim zaten

atsana bir konuya onuWon'u konudaki anlatımla hertürlü eklersin ama
kabule basıyorsun pazarda item gozukmuyor böyle bir hata mevcut syseri göstermiştim zaten![]()