kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Won Sistemi Offical 2020-02-14

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan devit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 215
  • Görüntüleme Görüntüleme 51K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

offical tarzı 4 invetory eklentisi işte pekte önemli değil
şu yorumlardakını topla ıstersen hepsını yada ben gece bır bakayım hepsını toplu şekile alayım

python güncellemesiyse açtım orda eksik olan belirtirseniz tekrar güncelleme yaparım

python güncellemesiyse açtım orda eksik olan belirtirseniz tekrar güncelleme yaparım
tamam sistemi ekliyecem bırazdaha toplansın bır hatalar nedır ne degıldır bakalımda çözüm arayışlarına girelim bakalım test server acarım zaten bakarız ordan sykpe kullanıyorsan özelden bana iletirsin

Won'u konudaki anlatımla hertürlü eklersin ama

Herhangi bir itemi pazara koyduğunda gerek won gerek normal yang fiyatını girmen lazım

birisini girmediğin zaman pazar kurulmuyor normal hem yang hem won fiyat gırdığınde ise

kabule basıyorsun pazarda item gozukmuyor böyle bir hata mevcut syseri göstermiştim zaten :)

Won'u konudaki anlatımla hertürlü eklersin ama

Herhangi bir itemi pazara koyduğunda gerek won gerek normal yang fiyatını girmen lazım

birisini girmediğin zaman pazar kurulmuyor normal hem yang hem won fiyat gırdığınde ise

kabule basıyorsun pazarda item gozukmuyor böyle bir hata mevcut syseri göstermiştim zaten :)
atsana bir konuya onu

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri