Kod:
m_pGrid->Clear();
return true;
Kod:
char * ticaret = (char*) malloc(sizeof(*ticaret));///black
snprintf(ticaret, 1024, "INSERT INTO log.ticaret_log (Owner, Owner_id, Owner_Level, hedef, hedef_Level, harita, kanal, tarih) VALUES('%s', '%d', '%d', '%s', '%d', '%d', '%d', NOW())",
GetOwner()->GetName(),
GetOwner()->GetPlayerID(),
GetOwner()->GetLevel(),
victim->GetName(),
victim->GetLevel(),
victim->GetMapIndex(),
g_bChannel);
SQLMsg * msg = DBManager::instance().DirectQuery(ticaret);
Moderatör tarafında düzenlendi:
exchange.cpp açılır-aratılır:![]()
Kod:m_pGrid->Clear(); return true;
Üstüne Eklenir;
Kod:char * ticaret = (char*) malloc(sizeof(*ticaret));///black snprintf(ticaret, 1024, "INSERT INTO log.ticaret_log (Owner, Owner_id, Owner_Level, hedef, hedef_Level, harita, kanal, tarih) VALUES('%s', '%d', '%d', '%s', '%d', '%d', '%d', NOW())", GetOwner()->GetName(), GetOwner()->GetPlayerID(), GetOwner()->GetLevel(), victim->GetName(), victim->GetLevel(), victim->GetMapIndex(), g_bChannel); SQLMsg * msg = DBManager::instance().DirectQuery(ticaret);
Teşekkurler aslında yararlı birşi.
exchange.cpp açılır-aratılır:![]()
Kod:m_pGrid->Clear(); return true;
Üstüne Eklenir;
Kod:char * ticaret = (char*) malloc(sizeof(*ticaret));///black snprintf(ticaret, 1024, "INSERT INTO log.ticaret_log (Owner, Owner_id, Owner_Level, hedef, hedef_Level, harita, kanal, tarih) VALUES('%s', '%d', '%d', '%s', '%d', '%d', '%d', NOW())", GetOwner()->GetName(), GetOwner()->GetPlayerID(), GetOwner()->GetLevel(), victim->GetName(), victim->GetLevel(), victim->GetMapIndex(), g_bChannel); SQLMsg * msg = DBManager::instance().DirectQuery(ticaret);
yararlı konu yanlız item koduda olsa en azından hangi item verildi diye güzel olurdu ama bir den çok item verince nasıl olur.
O başka bir tabloda vardı heralde de 12 li ticaret olsa 24 item yang won onu nasıl yapayımyararlı konu yanlız item koduda olsa en azından hangi item verildi diye güzel olurdu ama bir den çok item verince nasıl olur.
O başka bir tabloda vardı heralde de 12 li ticaret olsa 24 item yang won onu nasıl yapayım
Teşşekürler Mantığı güzelmiş.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)