HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
yapıyorum servere girmiyor temiz olan windowunkinden fazla olan bıtanesını degıstırıyom tga lar falan hepsı yerınde dogru bır sekılde yapıyorum loadın ekranında kalıyor ama o fazla olanı sılıncede orda bosluk kalıyor nasıl yapıcamKonu için teşşekürler,envanteri genişletip buton eklemişin mantıklı olmuş.Nasıl buton ekleyeceğinizi bilmiyorsanız anlatıyım;
uiinventory.py açılır
arat:
Kod:self.mallButton = self.GetChild2("MallButton")
ekle:
Kod:self.xxx = self.GetChild2("xxx")
xxx butonun ismi olucak.
arat:
Kod:if self.costumeButton: self.costumeButton.SetEvent(ui.__mem_func__(self.ClickCostumeButton))
altına ekle:
Kod:if self.xxx: self.xxx.SetEvent(ui.__mem_func__(self.__xxx))
__xxx ise butonun fonksiyonu olucak.
uiinventory.py
altınada butonun fonksiyonunu ekleyin yani;
Kod:def xxx(self): işlemler
gibi
locale > inventorywindow.py aç
arat:
Kod:{ "name" : "CostumeButton", "type" : "button", "x" : 8, "y" : 9+35, "tooltip_x" : -45, "tooltip_y" : 0, "tooltip_text" : "Kostüm ", "default_image" : "costume_001.tga", "over_image" : "costume_002.tga", "down_image" : "costume_003.tga", },
altına ekle:
Kod:{ "name" : "xxx", "type" : "button", "x" : 8, "y" : 9+35, "tooltip_x" : -45, "tooltip_y" : 0, "tooltip_text" : "xxx ", "default_image" : "xxx1.tga", "over_image" : "xxx2.tga", "down_image" : "xxx3.tga", },
xxx ler buton isimi, tga ların isimlerini değiştirmeyi unutmayınız.
İyi forumlar.
ekledim bunu kullanıcı ID ve şfire giriyorum . Bağlantı başarılı diyor. Komple Client KapanıyorMerhaba Turkmmo Ailesi .
Öncelikle Resim göstereyim , forumda varmıdır yokmudur bilmiyorum var ise konuyu kapatabilirsiniz.
Resim ;
![]()
Tam Ekran, Kostüm butonu ve hızlı ekipman olarak 3 sistem olarak güncelleyip atıyorum gerisi sizde artık![]()
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
18.12.2017 DOSYA EKSIKLERI GIDERILIP TITLE EKLENMISTIR
#KANIT
EKSTRA SISTEM EKLEMEK ICIN
Anlatım için teşekkürler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)