Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
game/src kısmını ben sökmüştüm aslında. hdd bad sector verince garantiye gönderdim kalan kısımları sökemedim eğer ben client ile pack kısmını sökerim diyorsan atayım dosyayı
python kısmnıda biz söktük
client kaldı o zaman 
Kanıt olarak eklersiniz ve karakter menüsü için windows.dds paylaşmadıkları için yapacak birşey yok ElitePvp'de paylaşırlarsa devamını eklersiniz iyi forumlar.
Son düzenleme:
![]()
Arkadaşlar King Sora'nın epvp'de paylaşmış olduğu dosyalardır. (Yiğidi öldür hakkını yeme)
Yaklaşık 1 kaç senedir paylaşılmış olmasına rağmen kimse yararlanamadığının farkına vardım. (Uğraşmak istememelerinin farkına)
taskbar ve tüm yerlerin Kodlaması değilde kodlarının derlenmesi bana aittir.
Hata ile karşılaşmanız mümkün değildir.
İsteyen olur ise dosyaları parçalayabilirim mesela lonca ekranını almak isteyen olursa lonca ekranı ayrı envanter ayrı arkadaşlar yeri ayrı şekilde herkez istediği yeri kullanır.
Dosya içerisinde anlatım mevcut.
Resimler :
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
İndir :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
V.T :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
İyi Forumlar
çok eksik bu
Kanıt olarak eklersiniz ve karakter menüsü için windows.dds paylaşmadıkları için yapacak birşey yok ElitePvp'de paylaşırlarsa devamını eklersiniz iyi forumlar.
![]()
Bu sistemin windows.dds ile isi yok bu tamamen ui.py ile alakali bende var kullaniyorum cok hos sadece ui.py yapsaniz zaten lonca ekrani karakter ekrani sorunsuz sekilde calisicaktir.
Yakinda ben bunu tamamen vegas in kodlamasiyla paylasicagimelimde vagasin kodladigi var ama hazir oyuzden biraz uzun surebilir anlatimli yapicam ,he bide bu taskbar calismasi icin src taraflida kod yaziliyomus galiba onuda bulursam yazarim konuya herkeze iyi forumlar.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)